Da li se titula vraća na Marakanu? Zvezda na plus 14 posle desete pobede u nizu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli uvećali prednost

Da li se titula vraća na Marakanu? Zvezda na plus 14 posle desete pobede u nizu! (FOTO) (VIDEO)

Lider šampionata stekao je veliku bodovnu prednost nakon trijumfa nad Radom - 3:0, u meču 14. kola Superlige Srbije
Objavljeno: 19:05h
U crveno-belom taboru imaju razloga za slavlje! lider šampionata Crvena zvezda pobegao na "plus 14" nakon trijumfa nad Radom - 3:0, u meču 14. kola Superlige Srbije.
Posle pet godina meč visokog rizika odigran je na Banjici, a u solidnoj fudbalskoj predstavi viđena su tri pogotka, od kojih je prvi bio izuzetno efektan.
Za TV Špice: Evrogol Grujića na Banjici! (VIDEO)
Printscreen/Flashscore.com
Superliga Srbije 14. kolo Subota: 0:3
Nedelja: Aleksandar Katai povredio se Vukašin Jovanović Dva minuta ranije, Rad je ostao sa desetoricom, pošto je isključen Nemanja Vidić.
U smiraj meča, rezervista Mihailo Ristić je drugim golom osigurao nova tri boda, da bi Katai volej udarcem na centaršut Plavšića uvećao golgeterski saldo na osam superligaških golova u nadokandi vremena.
Tok utakmice:
92. minut - GOOOOL! I to su tri nova boda za crveno-bele! Katai je ispravio greške iz prvog poluvremena i povisio na 3:0, zahvaljujući asistenciji Plavšića. 88. minut - GOOOOL! Zvezda vodi sa 2:0 na Banjici zahvaljujući Mihajlu Ristiću! 83. minut - Katastrofa Kataija! Fudbaler Zvezde je promašio šansu "1 na 1" ali mu je samo dodao loptu direktno u ruke!
80. minut - U međuvremenu je Vukašin Jovanović morao da napusti teren zbog povrede, mirno i bez konkretnih prilika. 70. minut Crveni karton za Nemanju Vidića! ostali sa igračem manje! 56. minut - Denić je sjajno šutirao sa 20 metara ka golu Kahrimana, Grujić se našao takođe u sličnoj prilici.
48. minut - Počelo je drugo poluvreme odmeravanjem 45. minut - Poluvreme na Banjici! Zahvaljujući Grujiću Zvezda vodi sa 1:0. 40. minut - KAKAV GOL MARKA GRUJIĆA! Zvezda vodi na Banjici fenomenalnim golom supertalentovanog veziste!
34. minut Pravi "zid" podigli su "Građevinari" jer nikako ne dozvoljavaju Zvezdi par šansi bile najbolje u prvom poluvremenu za goste.
23. minut - Nastavlja se po starom Zvezda nikako ne uspeva da kruniše odličnu igru do sedmog kornera na utakmici. 15. minut - Prvi pokušaj fudbalera Rada na meču 20-ak metara, ali nezgodan šut je odbranio Damir Kahriman. 8. minut - Vieira je bio fauliran na 17 metara od gola Rada Ibanjez koji je šutirao u živi zid, nakon čega je Grujić primio loptu i ponovo stavio čuvara mreže domaćih na muke u korner.
Sasa Pavlic Koky, Marko Grujić
6. minut - Ponovo je bio Budaković na pravom mestu
nije iskoristila drugu odličnu šansu na startu utakmice 3. minut Crvene zvezde išao je preko Kataija, koji je uposlio Vieieru, crveno-belih dobro šutirao u donji desni ugao golmana Rada sigurno uhvatio loptu. 13:00 - Meč na Banjici je počeo! 12:49 Sastavi su sledeći: Za Rad će nastupiti: Za crveno-bele izlaze sledeći igrači 12:45 Ovo je bio poslednji meč Rada i Zvezde na Banjici edini na meču mrežu zatresao Andrija Kaluđerović.
12:43
od 10 časova, sve do početka meča, a karte za decu do 10 godina su besplatne na strani Zvezde (1,40), a na Rad od 7,10 do 8. 12:40 Crvena zvezda od starta sezone ima ove rezultate:
Printscreen/Flashscore.com
12:35 Superlige do ovog duela igrao ovako:
Printscreen/Flashscore.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.