ODLUKA: Zvezda prosledila Petrovića u Grafičar!
Foto: Starsport©

očekivano

ODLUKA: Zvezda prosledila Petrovića u Grafičar!

Na Marakani je procenjeno da je vreme da se privikava na seniorski fudbal

Objavljeno:

Fenomenalne partije koje je pružao tokom prvih nekoliko kola u Omladinskoj ligi Srbije, talentovani defanzivac David Petrović, nisu prošle nezapaženo kod sportskog sektora Grafičara koji je uručio poziv njemu i Nikoli Stankoviću da se priključe ekipi i osete barut seniorskog fudbala.

Unverzalac iz Čačka koji jednako dobro pokriva pozicije levog beka i štopera se polako ustaljuje u timu Radomira Kokovića.

- Lepo su me svi prihvatili i dobro sam se snašao. Olakšano mi je bilo što sam zajedno sa Stankovićem prešao u Grafičar, dugo se poznajemo i dobri smo prijatelji. Uz njega i još neke starije koje takođe znam, nije bilo potrebe za adaptacijom. Nadam se još većoj minutaži u narednom periodu, za sada sve ide po planu - počeo je Petrović.

foto: crvenazvezdafk.com

Petrović navodi da se zahtevi nisu mnogo promenili i da se polako prilagođava seniorskom fudbalu.

- Drugačije je sa aspekta toga da se više radi na strategiji, dok smo u omladincima svi bili posvećeni inidividualnom napretku. Ipak, u Crvenoj zvezdi se isključivo očekuju pobede i to se ne menja. Tako je bilo i u omladincima, sada u Grafičaru, a jednog dana, nadam se i u prvom timu.

Želi što bolji rezultat sa Grafičarom, svojim dojučerašnjim saigračima da osvoje Omladinsku ligu Srbije, a najveći san mu je da debituje za Crvenu zvezdu.

- Znamo koji su nam ciljevi u dresu Grafičara i iz kola u kolo smo sve bolji i kompaktniji. Žao mi je što se sa svojim vršnjacima, fudbalerima koji sam odrastao neću boriti za titulu u Omladinskoj ligi Srbije, ali verujem da će je osvojiti i bez mene. Sledeći korak posle ovoga bi bio prvi tim Crvene zvezde što je moj najveći fudbalski san - zaključio je Petrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.