P**NO SKANDAL TRESE REGION: Tvrdi se da je na njemu gradonačelnik i predsednik fudbalskog kluba! Oglasio se i on!
Foto: Printscreen

o čemu se radi

P**NO SKANDAL TRESE REGION: Tvrdi se da je na njemu gradonačelnik i predsednik fudbalskog kluba! Oglasio se i on!

U međuvremenu Helić se oglasio i tvrdi da je sve montaža

Objavljeno:

Javnost u Bosni i Hercegovini potresa veliki skandal nakon što se u javnosti pre nekoliko dana pojavio snimak intimnog odnosa, a na kojem se navodno nalazi gradonačelnik Gračanice i predsednik lokalnog fudbalskog kluba Bratstvo, Nusret Helić i jedna nepoznata ženska osoba.

Video snimak eksplicitnog sadržaja se jako brzo proširo internetom, a nije se dugo čekalo na reakciju Nusreta Helića, koji tvrdi da je sve montaža.

U svom saopštenju za javnost, Helić je između ostalog rekao i da je sve politička igra, te da pojedinci na taj način žele da ga skinu sa vlasti.

- Koliko nisko mogu pasti ljudi radi komada vlasti, da svojim bolesnim aktom i atakom pokušavaju razoriti sve ono što jedan čovek čestito stvarao za svoj radni vek, porodicu i zajednicu nikada mi neće biti jasno. Osnovno ljudsko pravo svakog od nas je pravo na privatnost, život i slobodu. Šta neko radi, pa makar bio i javna ličnost, u svoje slobodno vreme, u svojoj kući ne treba nikoga da zanima, a kamoli da se na bilo koji način javno traumatizuje - kazao je Helić.

Dodao je i da je u proteklim godinama stalno imao problema sa naručenim tekstovima, fotomontažama, ali da je ovo previše.

- Ovaj put su prevršili svaku meru. Nisam više samo u pitanju ja, niti moja porodica, već naš grad i naše ljudske slobode. Pitam se gde je granica i dokle ljudska zloba može ići. Neću pasti na kolena takvim silama zla i primitivcima, niti ću pristati na ucene i kompromise. Neće me slomiti - dodao je Helić.

Snimak se inače nalazi na jednom popularnom sajtu za odrasle, a objavljen je na profilu čije je korisničko ime upravo Nusret Helić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.