KRIMINAL SUDIJE, PA PENAL POSLE AKCIJE "DŽON RUIZ" SA SRPSKOG DERBIJA: Igrač utakmice - VARzinjo Gaučo!
Foto: Printscreen/Youtube

neverovatni kiksevi sudije

KRIMINAL SUDIJE, PA PENAL POSLE AKCIJE "DŽON RUIZ" SA SRPSKOG DERBIJA: Igrač utakmice - VARzinjo Gaučo!

U Kujabi verovatno smatraju da sudija sa ove utakmice bi trebalo da bude zauvek izbačen iz fudbala zbog ovakvih grešaka na njihovu sedu

Objavljeno: 08:53h

"Gaučosi su pobedili, odlučio je danas njihov najbolji igrač - VARzinjo Gaučo", ovaj tvit je najbolje oslikao ono što se odigralo u četvrtfinalu Kupa Brazila između Kujabe i Gremija, u kome je arbitar uz pomoć VAR tehnologije pogurao goste do pobede 2:1.

Kriminalno suđenje je viđeno na ovom meču, a arbitar kao da nije znao gde da gleda i za šta se koristi VAR tehnologija koja bi zapravo trebalo da mu olakša posao.

Gremio je poveo golom Dijega Souze u 7. minutu susreta. Sve je prethodila dobra akcija Pepea i Viktora Feraza. Souza je sve to lepo ispratio i glavom zakucao loptu u mrežu.

Domaćin je izjednačio veoma atraktivnim pogotkom Vilijansa Santane. Bio je to strašan udarac glavom sa deset metara...

A onda kreću problemi za Kujabu. Manje ih prave Trikolori, mnogo više glavni sudija i družina iz VAR sobe. U 25. minutu fudbaleri Kajube tražili su penal jer je Lukas Silva igrao rukom u svom šesnaestercu. Arbitar konsultuje kolege i dobija zanimljiv odgovor - nema potrebe za najstrožom kaznom?!

Odluka pada u finišu prvog poluvremena, igrao se 42. minut kada je Anderson Konseisao startovao na Pepea. Ponovo VAR, samo ovoga puta dileme nema - penal! I verovatno jeste, ali postavlja se pitanje kako sudije koje pregledaju snimak nisu videle da je lopta celim svojim obimom prešla gol liniju u akciji koja je prethodila prekršaju...

Situacija slična onoj sa srpskog 153. Večitog derbija kada je Džon Ruiz vratio loptu koja je izašla van okvira igrališta, a potom Kanga dao gol.

Žan Pjer je precizno izveo najstrožu kaznu i ispostaviće se, doneo pobedu Gremiju.

Dakle prosto neverovatno koliko grešaka na jednoj utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.