FSS SE OGLASIO ZBOG "BEKSTVA" VLAHOVIĆA I MILENKOVIĆA: Ma, ko sad misli na Italijane! Platićemo mi kaznu ako treba!
Foto: FSS

uzeli reprezentativce u zaštitu

FSS SE OGLASIO ZBOG "BEKSTVA" VLAHOVIĆA I MILENKOVIĆA: Ma, ko sad misli na Italijane! Platićemo mi kaznu ako treba!

Njih dvojica su učinili isto što i Kristijano Ronaldo prošlog meseca

Objavljeno:

Mediji u Italiji, ali i Srbiji preneli su u utorak vest da su srpski reprezentativci iz Fiorentine Dušan Vlahović i Nikola Milenković prekršili zabranu lokalnih vlasti u Firenci o napuštanju Italije zbog pandemije koronavirusa kako bi se priključili reprezentaciji Srbije i zbog toga ih očekuje kazna.

Navodno, njih čeka kazna od kluba jer su se oglušili o naređenje o zabrani, a mediji prenose da su u stvari podlegli pritisku Fudbalskog saveza Srbije, zbog čega su iz Stare Pazove odlučili da se oglase.

- Ma pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Tražili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - preneo je Informer stav čelnih ljudi srpske kuće fudbala.

Na Terazijama zatim podsećaju i na slučaj Kristijana Ronalda, koji je prethodnog meseca učinio isto.

- I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručuju iz FSS-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.