ZVEZDA FALĆINELIJA VRATILA IZ MRTVIH: Italijanove reči će odjeknuti baš jako!
Foto: Starsport©

posle inđije

ZVEZDA FALĆINELIJA VRATILA IZ MRTVIH: Italijanove reči će odjeknuti baš jako!

- Zvezda ima moč - apostrofira Falćineli

Objavljeno:

Sedam utakmica – šest golova, to je učinak u prvenstvu prvog Italijana u istoriji kluba koji nosi crveno-beli dres.

Dijego Falćineli je na utakmici protiv Inđije postigao dva pogotka i tako nastavio sjajan niz, jer je do sada ukupno odigrao 12 utakmica na kojima je postigao osam golova, a upisao je i asistenciju.

- Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu – naglasio je Falćineli.

Zvezdin Italijan ističe da tim Dejana Stankovića može mnogo, kako u Evropi tako i u prvenstvu.

- Odlično smo počeli sezonu, u ovom prvom delu jeseni mislim da smo odradili fenomenalan posao. Naravno, to nam je dovoljan motiv da do kraja godine ispunimo sve ciljeve koje smo zacrtali. Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži.

Falćineli ističe da oseća podršku navijača iako oni nisu na tribinama.

- Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, verujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom. Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, sa velikim očekivanjima i ja sam spreman da dam i više od maksimuma – podvukao je Zvezdin golgeter.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.