SELEKTOR ŠKOTSKE RAZOČARAN JER NE MOŽE DA RAČUNA NA ZVEZDU IZ PREMIJER LIGE: Srbija može da nam stvori probleme!
Endi Robertson i Stiv Klark, Foto: Profimedia

BIĆE IM TEŠKO U BEOGRADU, ZNAJU TO I SAMI

SELEKTOR ŠKOTSKE RAZOČARAN JER NE MOŽE DA RAČUNA NA ZVEZDU IZ PREMIJER LIGE: Srbija može da nam stvori probleme!

Selektora Škotske Stiva Klarka, međutim, raduje forma igrača iz Premijer lige i Čempionšipa

Objavljeno:

Škotski selektor Stiv Klark razočaran je što neće moći da računa na Rajana Frejzera (Njukasl) koji je zbog povrede.u poslednjem trenutku otpao sa spiska fudbalera pred gostovanje Srbiji u Beogradu u okviru baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Svaka utakmica je drugačija, a ova sa Srbijom je definitivno drugačija - zbog načina na koji oni igraju i problema koje mogu da stvore kada imaju loptu. Nadam se da ćemo mi uspeti njima da stvorimo probleme s loptom i to mnogo bolje nego što smo činili rivalima u prethodne dve utakmice. Igrali smo dobru defanzivu, ali ćemo morati da budemo još bolji u tom segmentu da bismo se nosili sa kvalitetom srpskih igrača - istakao je Klark.

Selektora Škotske raduje forma igrača iz Premijer lige i Čempionšipa.

- Stjuart Armstrong je u top formi sa Sautemptonom. Volim Olija Mekburnija kao igrača i mislim da su on i Lajdon Dajks bili sjajni partneri u špicu protiv Izraela. Li Grifits, znamo koliko je kvalitetan i opasan oko šesnaesterca, ali nije puno bio starter za Seltik ove sezone i ne znam da li mogu da tražim od njega da iznese jačinu ove utakmice kao starter.

Škotskog trenera ne brine ni neizvesnost koja vlada oko učešća fudbalera iz Serije A u taboru "Orlova".

- Ta neizvesnost ne utiče na naše misli. Pripremićemo se za najjači srpski tim koji mogu da izvedu. Ako izgube jednog ili dva igrača i dalje su dobra selekecija. Spremićemo se za njihovih najboljih 11 - zaključio je Stiv Klark.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.