OŠTRE REČI IZ PARTIZANA POVODOM NAVODA O STOJKOVIĆU: Ovo je prava istina o njegovoj koroni i Večitom derbiju!
Vladimir Stojković, Foto: Starsport©

VAŽNE INFORMACIJE

OŠTRE REČI IZ PARTIZANA POVODOM NAVODA O STOJKOVIĆU: Ovo je prava istina o njegovoj koroni i Večitom derbiju!

Golman crno-belih je takođe rekao da su analize pokazale da je "imao antitela i da je verovatno korona virus imao u februaru ili martu, ali da nije ništa osetio"

Objavljeno:

Golman Partizana Vladimir Stojković nije bio zaražen korona virusom kada je branio u "večitom" fudbalskom derbiju protiv Crvene zvezde, rečeno je danas iz njegovog kluba.

Stojković odusustvuje sa terena pošto se oporavlja od korona virusa. On se danas uključio u program televizije K1 i rekao da se oporavlja kod kuće, da je tri dana imao visoku temperaturu i da je celo iskustvo bilo mučno.

Golman crno-belih je takođe rekao da su analize pokazale da je "imao antitela i da je verovatno korona virus imao u februaru ili martu, ali da nije ništa osetio".

- Bio sam jako disciplinovan, nisam skidao masku nikada i saigrači su mi se zbog toga smejali - rekao je Stojković.

Pojedini mediji su posle toga preneli da je Stojković branio zaražen u derbiju protiv Crvene zvezde, 1. marta, posle čega se oglasila portparolka kluba Biljana Obradović.

- Stojković nije branio derbi zaražen korona virusom. Imate veliku odgovornost šta puštate i prenosite, pa vas molim da prenosite verodostojno - navela je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.