OVAKVOG LALATOVIĆA JOŠ NISMO ČULI: Njegova izjava nakon utakmice je šokirala sve ljubitelje srpskog fudbala!
Foto: FSS

OVAKVOG LALATOVIĆA JOŠ NISMO ČULI: Njegova izjava nakon utakmice je šokirala sve ljubitelje srpskog fudbala!

Iznenadio je i njegov kolega Žarko Lazetić

Objavljeno: 21:06h

Metalac i Vojvodine su večeras prikazali odličnu fudbalsku predstavu, videli smo šest golova, uz podelu bodova na kraju (3:3), iako je Vojvodina do pet minuta pre kraja vodila sa 3:1.

Ipak, mimo očekivanja, trener Vojvodine Nenad Lalatović je mirno prihvatio ovakav epilog.

- Moram da budem iskren, da smo mi pobedili, bilo bi nezasluženo. Čestitam Metalcu na igri, Žarku Lazetiću na postavci igre, još jednom je pokazao da je sjajan trener. Mojoj ekipi ne sme da se desi da u gostima postigne tri gola, a da u poslednjih pet minuta primi dva gola, ali to je fudbal. Mislim da je ovo najrealniji rezultat - zaključio je Lalatović.

foto: Starsport©

Iznenadio je i njegov kolega Žarko Lazetić u izjavi za TV Arena Sport, s obzirom da posle svega ističe kako nije zadovoljan jednim osvojenim bodom u posldnjim trenucima meča.

- Kad se izjednači u poslenjih pet minuta, normalno bi bilo da sam zadovoljan. Na kraju ne mogu da kažem da sam zadovoljan rezultatom iako je to apsurdno sada. Smatram da smo zaslužili više, bili smo bolji na terenu, golove smo primili iz nekih odbitaka, ali vratilo nam se u poslednjih pet minuta, uspeli smo da stignemo do izjednačenja - izjavio je Lazetić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.