BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ŽARIŠTU KORONE: I mene je slomio virus! Imamo 21 zaraženog! Igramo s decom od 16 godina!
Foto: Starsport©

Rekord u evropskom fudbalu

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ŽARIŠTU KORONE: I mene je slomio virus! Imamo 21 zaraženog! Igramo s decom od 16 godina!

Kako je ispričao nekadašnji Zlatni Orlić njegov klub će u nedelju izgubiti utakmicu službenim rezultatom jer nema dovoljan broj igrača

Objavljeno:

Srpski fudbaler Nemanja Antonov je zaražen koronavirusom, ali nije jedini u timu Ujpešta, koji ima čak 21 igrača koji su bili pozitivni na testiranju na koronavirus.

Nekadašnji igrač Partizana i "Zlatni orlić" sa Novog Zelanda, ispričao je kakva je trenutno situacija u mađarskom klubu koji je postao žarište koronavirusa.

- Nekako sam odolevao nevidljivom neprijatelju, a evo dva dana sam u karantinu. I mene je 'slomio' koronavirus, ali je prošla temperatura. U nedelju sam bio jedini prvotimac na terenu, plus igrači iz mlađih kategorija. Momci sa samo 16 godina upisali su debi na velikoj sceni - izjavio je Antonov za "Maksbetsport".

foto: Fonetap

Postoji ozbiljna bojazan da Ujpešt neće imati dovoljan broj igrača da izađe na teren u meču protiv Diošđera.

- Ovde nema odlaganja i niko iz druge ekipe ne može da uskoči. Ako nemaš zdrave igrače za utakmicu gubiš službenim rezultatom 3:0. Nas to čeka za vikend i Diošđer će bez borbe da upiše pobedu. Prema poslednjim informacijama nećemo da putujemo na ovo gostovanje.

Kako sam Antonov kaže, srušen je rekord u Evropi sa brojem od 21 zaraženog člana tima.

- Sada je 21 igrač bolestan. Do novog testiranja je još najmanje sedam dana izolacije, a prava je šteta da moram da pauziram. Na našu sreću sledi dve nedelje pauze, zbog obaveza reprezentacija. Taman da sve prođe i da počnemo da treniramo, a onda da krenemo sa pobedama. Cilj je da pokušamo da ostanemo u gornjem delu tabele - izjavio je Antonov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.