PROŠLI KROZ TUNEL: Plastun tres'o ogradu na Severu da pokaže saigračima šta bi ih čekalo da Delije smeju na stadion
Foto: Printscreen/Twitter/@KAAGent

bio je tu pre 3 godine

PROŠLI KROZ TUNEL: Plastun tres'o ogradu na Severu da pokaže saigračima šta bi ih čekalo da Delije smeju na stadion

Jedini igrač Genta koji je već doživeo atmosferu na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Crvena zvezda u četvrtak uveče igra protiv Genta u 3. kolu Lige Evrope, a i na ovom meču će biti lišena podrške svojih navijača zbog opšte poznate epidemiološke situacije u Srbiji i Evropi.

Mnogo nedostaju Delije ove sezone igračima Zvezde i to je jasno kao dan, a toga su svesni i u taboru belgijske ekipe, kojima koliko je drago što neće biti jednih od najbučnijih i najvatrenijih navijača na svetu na tribinama, toliko ipak žale.

Na Tviter profilu kluba oni su posle večernjeg treninga u sredu objavili snimak prolaska kroz čuveni tunel ispod severne tribine Marakane.

"Junaci" koji tuda hodaju su Ukrajinci Jaremčuk i Bezus, a korpulentni napadač se šalio i stavio prste na uši, praveći se kao da čuje buku i trupkanje Delija iznad njih.

Međutim, njihov treći sunarodnik koji igra za Gent, Igor Plastun, najbolje zna kakvu atmosferu prave Delije, pošto je igrao pred njima kao član Ludogoreca 2017. godine i pokušao je to i rečima i gestovima da dočara saigračima.

Plastun se uhvatio za ogradu kod severne tribine i počeo da je trese, pa je potom prstom pokazivao različite delove stadiona "Rajko Mitić".

- Bio sam ovde pre tri godine sa Ludogorecom. Bilo je fantastično - rekao je Ukrajinac saigračima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.