Srbija i Finska dele megdan 6. novembra!
Foto: Beta/Saša Đorđević

baraž

Srbija i Finska dele megdan 6. novembra!

Reprezentativci Srbije okupili su se pre četiri dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a od pre dva dana su svoju novu bazu našli u kragujevačkom hotelu "Šumarice"

Objavljeno:

Prvi meč baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u futsalu između reprezentacija Srbije i Finske biće odigran u "SBB hali Jezero" 6. novembra od 18 časova.

Prvobitno je ova utakmica trebalo da bude odigrana u niškom "Čairu", koji je u međuvremenu pretvoren u privremenu kovid bolnicu.

Revanš meč igraće se 10. novembra u mestu Vanta, nadomak Helsinkija.

Kako je saopštilo Sportsko privredno društvo "Radnički", na predlog direktora Radničkog 1923 i nekadašnjeg sekretara KMF Ekonomac Nikole Fržovića, odlučeno je da novi domaćin bude grad Kragujevac.

Reprezentativci Srbije okupili su se pre četiri dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a od pre dva dana su svoju novu bazu našli u kragujevačkom hotelu "Šumarice".

Na spisku selektora Gorana Ivančića nalazi se 15 igrača: golmani Nemanja Momčilović (Vintersport, Niš) i Jakov Vulić (Crvena zvezda); igrači: Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Davor Popović (Vintersport, Niš), Strahinja Petrov (Mantova, Italija), Denis Ramić (Novi Pazar), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Dragan Tomić (Hale Goik, Belgija), Stefan Rakić (Mostar, BiH), Pavle Pešić (FON, Beograd), Lazar Milosavljević (Crvena zvezda), Marko Pršić (FON, Beograd), Jovan Lazarević (Hale Goik, Belgija), Marko Radovanović (FON, Beograd) i Miloš Simić (Haladaš, Mađarska).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.