ŠTO BI REK'O ŽIVA - 2:0 JE NAJOPASNIJI REZULTAT: Sjajna predstava u čast Amfilohija, Miljakovac u ozbiljnoj formi!
Foto: FK Miljakovac

PRIJATELJSKI SUSRET

ŠTO BI REK'O ŽIVA - 2:0 JE NAJOPASNIJI REZULTAT: Sjajna predstava u čast Amfilohija, Miljakovac u ozbiljnoj formi!

Tvorci rezultatskog egala bili su Marko Volkanovski i Filip Janković

Objavljeno: 21:10h

Fudbaleri Miljakovca su u utorak uveče odigrali svoju treću utakmicu od nastanka kluba.

U terminu prvih mečeva Lige šampiona, na noge im je stigao Novi Beograd, klub poznat po tome što se nalazi "ušuškan" između zgrada u 33. bloku.

Pre samog početka meča ekipa Miljakovčana je na teren izašla u majicama posvećenim preminulom Amfilohiju, a treba istaći da je jedna završila kao poklon u rukama gostiju iz najveće beogradske opštine.

foto: FK Miljakovac

Što se same utakmice tiče, služićemo se onom starom "2:0 je najopasniji rezultat".

Imali su momci sa Novog Beograda veliko vođstvo nakon prvog dela i verovatno su svi prisutni na velelepnom objektu u Rakovici pomislili da je sve gotovo.

Međutim, Miljakovac je u svlačionici verovatno imao toliko jak motivacioni govor, da su puni elana izašli na teren i postigli dva gola za poravnanje rezultata.

foto: FK Miljakovac

Tvorci rezultatskog egala bili su Marko Volkanovski i Filip Janković koji je efektnim pogotkom podsetio na onaj protiv Ćovdina od pre par nedelja, a moramo dodati i to da ekipa Novog Beograda nije bila u stanju da uputi nijedan udarac ka golu domaćina.

Bilo kako bilo, na kraju je 2:2 možda i najpravedniji rezultat, a "alfa i omega" Miljakovca, Jovan Simić, istakao je veliku zahvalnost ekipi sa Novog Beograda koji su izjavili da su ugošćeni na pravi način i da je tim Miljakovca fantastičan primer kako jedan klub treba da se ponaša.

GOLOVI SA UTAKMICE:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.