OPERISAN VELIKI MARADONA: Doktor se odmah javio - ovakvo je njegovo stanje!
Dijego Maradona, Foto: Youtube / Printscreen

SVE SE ZNA!

OPERISAN VELIKI MARADONA: Doktor se odmah javio - ovakvo je njegovo stanje!

Navijači su noćas okupirali bolnicu u kojoj je smešten Dijego. Ljubitelji fudbala u Argentini nisu spavali, molili su se celu noć za svog idola i čekali najnovije vesti

Objavljeno: 08:10h

Slavni Argentinac i legenda svetskog fudbala Dijego Armando Maradona uspešno je operisan u noći između utorka i srede zbog problema sa krvarenjem na mozgu!

Operacija je trajala sat vremena i 20 minuta na jednoj privatnoj klinici, Maradona je prevezen ambulantnim kolima do bolnice, a navijači su okružili vozilo koje ga je dovezlo i pesmom ga da ispratili na operaciju.

- Sve je pod kontrolom - rekao je lekar.

Kako se navodi, operacija je trajala oko 80 minuta u klinici Olivos u La Plati.

Navijači su noćas okupirali bolnicu u kojoj je smešten Dijego. Ljubitelji fudbala u Argentini nisu spavali, molili su se celu noć za svog idola i čekali najnovije vesti. Sada konačno mogu da odahnu... Dijego se probudio i uspešno se oporavlja nakon intervencije.

- Izašla sam sa klinike i želim da se zahvalim svima što pokazujete toliku ljubav prema mom ocu, mojoj sestri i meni. Hvala svima koji su se molili za njega - napisala je na društvenim mrežama Maradonina ćerka Dalma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.