U ZVEZDI SU ME POSLE 2-3 MESECA PRECRTALI: Razočaran sam jer su neki igrači dobijali minutažu, a ja nisam!
Foto: Starsport©

otvorio dušu

U ZVEZDI SU ME POSLE 2-3 MESECA PRECRTALI: Razočaran sam jer su neki igrači dobijali minutažu, a ja nisam!

Bivši igrač crveno-belih je ispričao šta je pošlo po zlu na Marakani

Objavljeno:

Dejan Meleg, trebalo je da u Crvenoj zvezdi bude kapitalno pojačanje, međutim, to se nije ostvarilo.

Nekada jedan od najvećih talenata Evrope, član Ajaksa i generacije "Zlatnih orlića" koji su osvojili Evropsko prvenstvo 2013. godine sada je igrač banjalučkog Borca.

O tome zašto nije uspeo na Marakani govorio je u intervjuu za tamošnju "Elta" televiziju.

foto: Starsport©

- Malo je teško pričati o tome. Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu: treća sreća! Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo - rekao je Meleg i dodao:

- Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovara. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam.

foto: Starsport©

Ipak, kako sam ističe, ne može da bude ljut na tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

- Sama činjenica da je dva puta izborio Ligu šampiona, govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči - poručio je Meleg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.