STOJKOVIĆ HITNO TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Ima 3 dana temperaturu i sve ostale simptome, čitav tim je u opasnosti!
Foto: Starsport©

propušta meč u subotici

STOJKOVIĆ HITNO TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Ima 3 dana temperaturu i sve ostale simptome, čitav tim je u opasnosti!

Ukoliko se potvrdi da je zaražen, onda će cela ekipa i stručni štab morati da se testiraju

Objavljeno:

Vladimir Stojković morao je u ponedeljak ujutru da se testira na koronavirus.

Čuvar mreže Partizana je imao simptome Covid-19, pošto mu se pred meč sa Mačvom u subotu pojavila temperatura i slabost u organizmu, pa iz predostrožnosti je podvrgnut testiranju.

Njegovo stanje je takvo da ima sve simptome virusa, tri dana je već pod temperaturom, nema apetit, oseća slabost, pa je zato smešten u samoizolaciju.

foto: Starsport©

- Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat ttesta. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura - kaže iskusni golman za "Telegraf".

- Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da “pritiska” i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut - jasan je Stojković.

foto: Starsport©

U suštini, bez obzira na rezultate testiranja koje bude dobio tokom dana, bilo da je pozitivan ili negativan, sigurno neće biti na raspolaganju za meč protiv Spartaka u Subotici narednog vikenda.

Uz to, ukoliko bude test potvrdio da je zaražen koronavirusom, onda će čitava ekipa morati da se testira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.