STANOJEVIĆ NAJAVIO REZOVE: Stranci nisu bili na nivou, pogrešio sam sa Filipom - očekujte rekonstrukciju!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

PRED MAČVU

STANOJEVIĆ NAJAVIO REZOVE: Stranci nisu bili na nivou, pogrešio sam sa Filipom - očekujte rekonstrukciju!

Hoću da vidim i da se uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra - ističe strateg crno-belih

Objavljeno:

Aleksandar Stanojević se obratio javnosti pred meč sa Mačvom u 13. kolu Superlige Srbije.

Strateg Partizana najavljuje promene za utakmicu u Humskoj, koja je na programu od 17 časova.

- Znamo šta je činiti, igramo na našem stadionu, nismo u najboljoj situaciji, cilj je da pobeđujemo. Hoću da vidim i da se uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra. Napravićemo rekonstrukciju. Ovo će vrlo značiti.

Velika je verovatnoća da će sutra na teren neka nova lica.

- Već od sutra će neki igrači dobiti šansu da znamo kakva je situacija, Pavlović je dobio šansu, Štulić je dobio u Nišu... Ne možete svima dati, moraju da zasluže, imaće neke utakmice utorkom gde ćemo igrati i ko zasluži šansu, igraće sa prvim timom.

Kakva je situacija sa strancima?

- Što se tiče stranaca, igrali su promenljivo. Igrali su jače utakmice dobro, domaće "slabije" utakmice nisu igrali na nivou neki period. Promenićemo neke stvari nabolje.

Motivacija?

- Nemam problem da motivišem, mislim da je najmanji problem motivisati. Ko nije motivisan, neće biti sa nama. Ovo je filter i meni i klubu šta možemo i da radimo u decembru. Zbog zdravstvenih problema sigurno nema Sume i Jojića, ostali su tu.

Postava za duel sa Mačvom?

- Igraće najjači sastav, moramo da igramo sa najjačim timom, ali i neke da probamo. Svi mogu da igraju zajedno, videćemo samo u kojoj formaciji, ali igraće zajedno. Sumi je predviđeno mesec dana oporavka, ne znamo stvarno kad se vraća. Rečeno je za Jojića da pauzira tri nedelje, pre dva dana. Lazar je od sutra sa ekipom, videćemo u kojoj meri.

O transferu Filipa Stevanovića se priča već dugo.

- Nije njemu lako, on je izuzetno kulturan i skroman momak, dobro podnosi, ali za 18-godišnjaka te stvari nisu lake. Možda sam pogrešio što sam ga zamenio u Nišu, to je bilo iz taktičko-disciplinskih stvari, ali eto, možda je trebalo da ga istrpim. Verujem u njega.

Partizan više nema prostora za kiks.

- Ja se posle svakog meča preispitujem, uvek kažem mogao sam ovo ili ono. Bili smo skučeni u velikim situacijama, derbi, nisam imao mnogo situacija da pogrešim. U Belgiji sam mogao da počnem sa Sumom, ali rekao je da nije spreman da startuje. Šta bi bilo kad bi bilo... Dosta smo malo prostora imali za neke improvizacije. Sa rosterom, povredama, problemima... Nismo mogli mnogo da menjamo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.