DA LI JE SAVO REŠENJE PARTIZANOVIH MUKA? Bivši trener crno-belih sprema 'napadački specijalitet' za Stanojevića!
Aleksnadar Stanojević, Foto: Starsport©

vreme će pokazati

DA LI JE SAVO REŠENJE PARTIZANOVIH MUKA? Bivši trener crno-belih sprema 'napadački specijalitet' za Stanojevića!

Lazetić školuje Partizanovog klinca, koji nagoveštava veliki potencijal

Objavljeno: 16:38h

Možda Partizan u ovom trenutku ima problem s napadačima, Žan Kristof Bajbek i Filip Holender nisu spremni za celu utakmicu, Nikola Štulić je "zelen" da bi bio starter, a Takuma Asano neupotrebljiv kad se nađe u ulozi „devetke“. A možda će kad se završi ova sezona dobiti špica na kog može da se osloni.

Tako nešto nagovestio je Savo Arambašić u ponedeljak veče. Dok su se crno-bili mučili da pronađu put do mreže Radničkog u Nišu, talentovani napadač je proradio u Gornjem Milanovcu. Poslao ga je na teren Žarko Lazetić u trenutku kad je Metalac gubio od Radnika, a špic iz „klase 2001“ postigao prvenac u Superligi. I to na trećoj utakmici na kojoj je šansu dobio s klupe. Prethodno, za osam minuta na gostovanju Spartaku i još 30 u Gornjem Milanovcu protiv Proletere nije uspeo da se upiše u strelce. Sinoć – jeste.

Za nagoveštaj da je sportski direktor Metalca Bojan Leontijević napravio dobar potez kad ga je doveo na pozajmicu iz Humske.

- Sjajan je ambijent u Metalcu, mirno je, možeš da se koncentrišeš na rad i napredovanje. Potrebni su mi kvalitetni treninzi kao što su u Gornjem Milanovcu. Verujem u mladu ekipu i mislim da možemo mnogo toga da uradimo, što već pokazujemo. A ne verujem kad kažu da takva ekipa nema iskustva i neke velike šanse. Naprotiv, mnogo igrača na svetskom nivou nastupa u ovom uzrastu. Iskustvo nije u godinama, nego kako shvataš igru. Uz starije fudbalere, koji nam mnogo pomažu, gledamo da damo sto odsto mogućnosti u Metalcu - pojasnio je Savo Arambašić.

Inače, Savo je samo jedan od desetorice bonusa koliko ih je Metalac imao u konkurenciji za meč sa Radnikom. Očekuje se da posle prvenca dobije šansu i za vikend, na gostovanju Inđiji.

Arambašić je posle dokazivanja u omladinskom sastavu, pod palicom Nenada Brnovića, minulu sezonu proveo igrajuči za Teleoptik gde ga je trenirao Albert Nađ.

BONUS VIDEO:

(Espreso/ Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.