IGRAČ ZVEZDE KOG NE VOLE DELIJE OPLEO PO KLUBU: Loši su, i mene su loše vodili! Zakačio sam se s kapitenom!
Miloš Bosančić u sredini, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IGRAČ ZVEZDE KOG NE VOLE DELIJE OPLEO PO KLUBU: Loši su, i mene su loše vodili! Zakačio sam se s kapitenom!

Veoma interesantan intervju Miloša Bosančića

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Miloš Bosančić trenutno nastupa u poslednjem rangu srpskog fudbala, u ekipi Belanovice, a uoči duela crveno-belih sa Slovanom iz Libereca kontaktirali su ga novinari Žurnala.

On je dao opširan i veoma interesantan intervju uoči ovog meča, a mi vam prenosimo neke od detalja iz njega.

Prvo je igrao za Partizan, ali je uvek želeo da nastupa za Zvezdu, pa je to i uradio u momentu kada je klub bio u finansijskom "paklu".

- Raskinuo sam ugovor sa Geongamom zbog Zvezde. Dva kluba su me zvala da ostanem u Koreji, nudila duplo više novca nego Geongam, ali sam dao reč Terzi i Slaviši Kokezi. Odrekao sam se šest plata. U Zvezdi je bilo za gorivo, kafa i po neko piće, pojede nešto kvalitetnije od hrane na kiosku, neki biftek. U Koreji med i mleko, ali ja sam rešio da se vratim u zemlju gde su me proglasili ludakom sa 15 godina. Bezveze sam sebi stvorio ogroman pritisak. Vuklo me je, mogao sam finansijski bolje da prođem, ali za vjek i vjekova će pisati da sam tada došao u Zvezdu. Bila je loša situacija u klubu, svakodnevna tenzija nas je pojela. Imao sam i svetle momente, igrao dobro derbi. Zakačio sam se posle sa Džonijem Mijailovićem.

Miloš Bosančić pored Mažića (s brojem 20)
Miloš Bosančić pored Mažića (s brojem 20) foto: Dado Đilas

Nadovezao se situacijom pred duel njegova dva bivša kluba - Slovana i Zvezde:

- Zvezda loše igra. Pratim ih. Nisu u formi, Katai može nešto da napravi, Gavrić se ugasio posle dobrih igara, njegovom greškom ili greškom onih koji ga vode. Uvek sam u tim situacijama na strani igrača. I mene su pogrešno vodili - rekao je.

Inače, Bosančić nikada nije bio poznat kao neka "vrednica", pa se osvrnuo i na teške treninge u ekipi Libereca, gde mu je trener posle jednog meča rekao:

- "Bio si najgori na terenu". Začudio sam se, a on mi je odgovorio da nisam imao metar sprinta. Nasmejao sam se, jer se znalo šta mogu da donesem na terenu - zaključio je u razgovoru za Žurnal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.