GROF BOŽOVIĆ: Zvezda nema neku ekipu! Fale joj 2-3 pojačanja!
Foto: Starsport©

iskren kao i uvek

GROF BOŽOVIĆ: Zvezda nema neku ekipu! Fale joj 2-3 pojačanja!

Bivši strateg crveno-belih je istakao da navijači moraju imati razumevanja i strpljenja za Dejana Stankovića

Objavljeno:

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović branio je Dejana Stankovića od napada zato što ekipa nije pobedila na poslednje tri utakmice.

U razgovoru za "Informer" popularni Grof je istakao da i crveno-beli nemaju baš neku ekipu koja može da "melje" protivnike, te da bi trebalo da se da kredita Stankoviću kome je ovo prvi samostalni trenerski angažman.

- Treba pustiti Stankovića da radi. Čoveku je ovo prvi samostalni posao, a izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nije to mala stvar. Pritom, nema Zvezda neku ekipu koja bi mogla da melje sve pred sobom. Objektivno, nedostaju joj još dva-tri pojačanja - rekao je Božović i dodao:

foto: Starsport©

- Mora nekad da se izgubi i odigra nerešeno. Nije ovo ništa strašno. Od tri utakmice, dve su bile teške, protiv Partizana i Hofenhajma. Nema razloga za brigu. Igra protiv Hofenhajma nije izgledala loše, i to protiv rivala koji je mnogo jači. Svakoj seriji, dobroj i lošoj, dođe kraj.

Na kraju se osvrnuo i na neuspeh protiv Javora prethodnog vikenda što je bila treća utakmica bez pobede (remi sa Partizanom i poraz od Hofenhajma pre toga prim.aut.).

- U nedelju su meč počela petorica mladih igrača. Uostalom, kad ćete im dati šansu ako ne u takvoj utakmici. Pogotovo kad vas za četiri dana čeka novi evropski duel. Kad ne igraju Zvezdina deca, svi se pitaju gde su, a igrala deca ili ne, traže vam dobre rezultate. Tako je bilo i kad sam ja bio trener. Sve je to normalno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.