ĐUMI SRUŠIO PARTIZAN I DODATNO GA ODMAKAO OD ZVEZDE: Evrogol Pantelića presudio crno-belima!
Đuričić, ovog puta protiv Partizana, Foto: Starsport©

Superliga, 12. kolo

ĐUMI SRUŠIO PARTIZAN I DODATNO GA ODMAKAO OD ZVEZDE: Evrogol Pantelića presudio crno-belima!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno: 19:40h

Fudbaleri Radničkog dočekali su Partizan u derbiju 12. kola Superlige Srbije i upisali su veliku, veliku pobedu. Konačan rezultat bio je 1:0 (0:0).

Delovalo je kao da crno-beli imaju više od igre, bar u drugom poluvremenu (prvo bolje da zaboravimo koliko je bilo nesadržajno), ali na kraju su morali da "polože koplja".

Jedini pogodak postignut je u 76. minutu. Bomba koju Vladimir Stojković ne bi ukrotio da je još toliki.

Lopta je došla do Dušana Pantelića posle prodora Nikole Aksentijevića, a ovaj je sa 25 metara opalio punom po lopti. Ona je završila u rašljama, neodbranjivo!

Jesu izabranici Aleksandra Stanojevića imali nekoliko prilika, kao i poništen (opravdano) pogodak, Radnički je praktično iz samo jedne šanse dao gol, ali mora se odati priznanje i štoperskom tandemu tima sa Čaira. Marković i Stevanović su bili nerešiva enigma za navalne fudbalere Partizana.

Praktično posle pogotka crno-beli nisu napravili nijednu pravu šansu, pa su tako, slobodno može da se kaže, zasluženo ostali bez bodova.

Teško će ovako da se bore za titulu, jer je Zvezda sada uspela da se odalji na čak devet bodova, dok je Voša druga sa tri više u odnosu na tim iz Humske.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

SVE JE GOTOVO! Partizan je opet ispustio bodove, pa na već tri uzastopna meča ne zna za pobedu u Superligi. Loša serija za Stanojevića, koji će uskoro biti pod pravom paljbom medija i celokupne crno-bele javnostsi ako ovako nastavi.

78' GOOOOOOOOOL! Bomba koju Vladimir Stojković ne bi ukrotio da je još ovoliki. Lopta je došla do Dušana Pantelića posle prodora Nikole Aksentijevića, a ovaj je sa 25 metara opalio punom po lopti. Ona je završila u rašljama, neodbranjivo!

76' Šćekić ušao umesto Zdjelara, umesto Lutovca Džoni Štulić.

75' Nova velika šansa za crno-bele. Novi napad po boku, Asano je ostavio za Ivana Obradovića, ali ovaj je sa sedam-osam metara šutirao pored gola, poprilično nekontrolisano.

68' Partizan je postigao pogodak, strelac je bi Filip Holender, ali je prethodno faul napravio Banjak, pa od toga nije bilo ništa.

64' Probao je Đuranović po desnom boku, ali je Maki Banjak uspeo da ispravi svoju grešku koja je i dovela do ove poluprilike.

60' Stopostotna šansa za Holendera posle prodora i centaršuta Asana, te dodavanja Baebeka, koji je uspeo da sačuva loptu u terenu. Na nesreću po crno-bele, samo korner i od toga.

56' Prva prava prilika na meču. Sjajno je šutirao Ibvan Obradović posle duplog pasa i prodora po levoj strani terena, gađao je rašlje gola, ali je Borivoje Ristić odlično intervenisao i poslao loptu u korner. Posle udarca iz ugla - ništa.

49' Dobra akcija Partizana, ali u ofsajdu je Aleksandar Lutovac.

46' Počelo je drugo poluvreme, Filip Holender je zamenio imenjaka Stevanovića u timu crno-belih.

POLUVREME! Veoma nesadržajnih prvih 45 minuta u Nišu. Nadamo se daleko boljem drugom delu igre.

37' Pokušao je Filip Stevanović sa 15-ak metara iskosa, odbranio mu je Borivoje Ristić. Radnički se za sada dobro brani, ali nije uspeo da ozbiljno zapreti protivničkom golu.

27' Prva prava šansa, pokušali su i Baebek i Asano i Stevanović, ali je ostalo 0:0. Imali su priliku praktično iz samog peterca.

18' I dalje bez ijedne prave prilike, jednu polušansu imao je Baebek, ali je iz mrtvog ugla glavom pogodio spoljašnjost mreže.

10' Crno-beli konkretniji za sada, ali odbrana Radničkog još uvek uspeva da se odbrani od pravih prilika. Nije ih bilo.

1' Utakmica je počela! Da vidimo kako će se snaći Baebek od prvog po prvi put od prvog minuta. Biće interesantan duel njega i Žarka Markovića (204 cm).

16.33 - Atmosfera sa zagrevanja fudbalera Partizana.

1 / 6 Foto: FK Partizan

15.50 - Čekamo sastave oba tima! Za Radnički će igrati Žarko Marković, najviši štoper na ovim prostorima, a verovatno i na svetu, koji je visok 204 centimetra.

Žarko Marković
Žarko Marković foto: Espreso.co.rs

Radnički: Ristić, Aksentijević, Ćirković, Đuranović, Đuričković, Gavrić, Kovačević, Marković, Pantelić, Stevanović, ŽIvković

Partizan: Stojković - Miljković, Banjak, S. Marković, Obradović - Zdjelar, Natho - Lutovac, Stevanović, Asano - Baebek.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.