POVRATNIČKI INTERVJU ZVEZDINOG MIĆKA: Posle sedam godina ponovo je u srpskom fudbalu!
Srđan Mijailović, Foto: Starsport©

iskreno

POVRATNIČKI INTERVJU ZVEZDINOG MIĆKA: Posle sedam godina ponovo je u srpskom fudbalu!

- Siguran sam da ću pomoći klubu da ostvari svoje ambicije, a one su prilično visoke – kazao je novi igrač Čukaričkog

Objavljeno:

Srđan Mijailović je i zvanično igrač Čukaričkog. Momak rođen u Požegi 1993. godine potpisao je ugovor sa klubom sa Banovog brda i biće veliko pojačanje za nastavak sezone. Pravo nastupa imaće već u derbi meču 12. kola Super lige Srbije, u kojem će Čukarički gostovati TSC-u u Senti (ponedeljak, 17 časova).

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, turskog Kajzerija i ruskog tima Krila Sovjetov već duže vremena trenira sa Brđanima, pa neće imati problema sa uklapanjem. Svojim sada već bogatim iskustvom biće od velike pomoći mladom timu belo-crnih, koji i ove sezone ima velike ambicije.

- Znam gde sam došao, odmah sam video da je Čukarički sjajno organizovan klub, u kojem svako radi svoj posao. Na nama igračima je da vredno treniramo i da pobeđujemo kad dođu utakmice. Zatekao sam vrlo mladu ekipu ovde, po prvi put ću ja biti među iskusnijim igračima. Posle sedam godina vratio sam se u Srbiju, siguran sam da ću pomoći klubu da ostvari svoje ambicije, a one su prilično visoke – kazao je Srđan Mijailović, koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije, a pet puta je nosio i dres A tima Srbije.

foto: FK Čukarički

Istakao je Mijialović da je sve vreme boravka u inostranstvu pratio srpski fudbal, između ostalog i ekipu Čukaričkog, a posebno igre svog mlađeg brata Marka, trenutno prvotimca Mačve. Kad mu je istekao ugovor sa ruskim timom Krila Sovjetov, uz „posredovanje“ Asmira Kajevića održavao je formu sa Brđanima, a na kraju je i obukao belo-crni dres.

- Čukarički je godinama unazad konstantno u vrhu srpskog fudbala. Sve što sam čuo sa raznih strana su samo pozitivne priče, a kad je došlo do mogućnosti da potpišem ugovor nisam dugo razmišljao. U sve to sam se i lično uverio tokom boravka na Banovom brdu.

Mijialović je u Čukaričkom zadužio dres sa brojem 22, iako je prva želja bila „dvadesetica“.

- Hteo sam broj koji me je pratio kroz karijeru, ali u Čukaričkom on pripada Asmiru Kajeviću. Nisam imao izbora, uzeo sam broj 22 – nasmejao se Mijailović.

Već u ponedeljak u Senti će biti igran derbi kola, duel pretendenata na izlazak u Evropu, TSC-a i Čukaričkog.

- TSC je prijatno osveženje u našem fudbalu, Srbija je dobila još jedan tim koji je konkurentan i koji ujedno sve nas čini boljima. Taj meč će biti veliki izazov, ali i od ogromne važnosti za Čukarički, poslebno posle dva vezana poraza u prvenstvu. Sa pobedom ponovo bi bili među ekipama u vrhu tabele, ali znamo da neće biti lako u Senti. Spremni smo za taj meč, respektujemo rivala, ali želimo pobedu koja bi pored bodova donela i ogromnu dozu samopouzdanja, posebno posle pobede u prvoj rundi Kupa Srbije u Novom Pazaru – kazao je Srđan Mijialović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.