Crno-beli sve više liče na Nikolićev Partizan: Gol Božinova dovoljan da se sruši Čukarički! (VIDEO)
Foto: partizan.rs

superliga 5. kolo

Crno-beli sve više liče na Nikolićev Partizan: Gol Božinova dovoljan da se sruši Čukarički! (VIDEO)

Crno-beli su prikazali koliko toliko bolju igru u odnosu na start sezone, a trener kluba iz Humske može da bude zadovoljan prvim delom igre, dok je Paritizan u nastavku malo spustio ritam
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana ostvarili su i drugi trijumf u Superligi Srbije. Izabranici Marka Nikolića na svom terenu savladali su Čukarički minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na utakmici postigao je Valeri Božinov u 26. minutu.

Crno-beli su prikazali koliko toliko bolju igru u odnosu na start sezone, a trener kluba iz Humske može da bude zadovoljan prvim delom igre, dok je Paritizan u nastavku malo spustio ritam.

Ovakav sebičluk nikada nije viđen na srpskim terenima! (VIDEO)

foto: Fonet

Sa druge strane, ekipa Čukaričkog, koja je umela u prethodnom periodu da namuči crno-bel, ovoga puta odigrali su veoma loše.

Partizan u narednom kolu gostuje Spartaku, dok će klub sa Banovog Brda očekati Vojvodinu.

foto: partizan.rs

Stadion: FK Partizan

Sudija: Srđan Jovanović

Gledalaca: 4000

Strelci: Božinov 26

Partizan: Šaranov, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Ilić (od 46. Brašanac), Radović, Mihajlović, Đurđić (od 67. Stevanović), Božinov (od 84. Marjanović).

Čukarički: Petrić, Bulatović, Živković, Mašović Erhan, Piasentin, Tomić, Srnić, Docić (od 46. 20 Obeng Regan), Radonjić (od 58. Jevtić), Jovanović, Mandić (od 89. Mašovć).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.