FIORENTINA ODBILA 30 MILIONA ZA VLAHOVIĆA: Imali su na stolu džakove para i rekli ne može, jer Srbin je Zlatna koka
Foto: Starsport©

i to nije jedina ponuda

FIORENTINA ODBILA 30 MILIONA ZA VLAHOVIĆA: Imali su na stolu džakove para i rekli ne može, jer Srbin je Zlatna koka

U Firenci očigledno ne žele da prodaju Srbina dok ne ostvari pun potencijal

Objavljeno:

U Fiorentini ne žele da se odreknu Dušana Vlahovića sa kojim imaju dugoročne planove i zbog toga su odbili enormne ponude tokom prethodnog leta.

Najuticajniji list u Firenci "La Nacione" prenosi da je "viola" tokom leta imala na stolu ponudu Volfzburga za talentovanog Srbina u iznosu od 30.000.000 evra, a s bonusima je mogla da naraste i na 40.000.000.

Međutim, odgovor Nemcima je bio odričan, kao što ga je dobio i Lajpcig koji je nudio 20.000.000 uz dodatne bonuse pa se zbog toga okrenuo Aleksanderu Serlotu.

foto: Starsport©

Interesovali su se i Borusija Dortmund i Njukasl, ali je i njima jasno poručeno, jedino što mogu da dobiju jeste pozajmica i to bez prava otkupa ugovora, jer u Fiorentini smatraju da je upravo srpski reprezentativac njihova "sledeća velika stvar", odnosno "zlatna koka koja će jednog dana vredeti sigurno preko 50.000.000 evra.

Sada je sve na Srbinu koji će morati ove sezone da opravda toliko verovanje u njega, iako mu nije počelo baš dobro u Seriji A, pošto se još nije upisao u strelce.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.