SNEŽA BORJAN: Dete će mi zbog Vuletića imati ozbiljne psihičke posledice! On je zlo i treba ga izbaciti iz fudbala!
Foto: Printscreen/Instagram

besna je

SNEŽA BORJAN: Dete će mi zbog Vuletića imati ozbiljne psihičke posledice! On je zlo i treba ga izbaciti iz fudbala!

„Moje dete će se nositi sa ozbiljnim psihičkim posledicama i za to ću tužiti Vuletića“

Objavljeno:

Snežana Borjan, supruga kapitena i golmana Crvene zvezde Milana, godinama trpi uvrede na svoj račun. Kap je prelila čašu kada je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić zloupotrebio fotografiju njenog maloletnog sina Filipa zbog čega je spremna, kako kaže u ispovesti za „Alo!“, da ide do kraja, da on bude adekvatno kažnjen i odstranjen iz srpskog fudbala!

Kanađani šokirani

Na skandal nezapamćenih razmera reagovali su i Kanađani, čije državljanstvo poseduje njen sin Filip, a Milan Borjan je reprezentativac te zemlje. - Čelnici njihovog saveza odmah su nas pozvali, bili su šokirani. Odmah su stupili u kontakt sa kanadskom ambasadom u Beogradu, koja je pozvala mog supruga. Prema njihovom zakonu, za ovakva dela predviđene su krivične kazne, a ne prekršajne - navela je Snežana Borjan.

- Mnogo volim i Partizan i Zvezdu, ali ovakvog čoveka treba isterati iz srpskog fudbala. On je čisto zlo! Daje negativan primer navijačima, motiviše ih na širenje mržnje, a rektor Pravnog fakulteta trebalo bi da se zapita ko mu predaje rimsko pravo kada može da okači izmontiranu sliku maloletnog deteta - u dahu je izjavila Snežana Borjan.

Ona kaže da navijači već četiri godine na utakmicama skandiraju pogrdne poruke poput „Žena ti je kurva, Borjane“, upućuju razne druge pretnje i uvrede, što je stoički podnosila.

- Moje dete će se nositi sa ozbiljnim psihičkim posledicama i za to ću tužiti Vuletića. Neću napasti samo njega, već ću prvi put otvoreno izaći u javnost i sa pričom o smernom „pi-aru“ FK Partizan Biljani Obradović, koja je podstrekivala ovu priču i iznosila stvari o meni. E, sada ću napraviti serijale i editorijale sa svim njihovim fotografijama i porukama, jer neću dozvoliti da se ugrozi integritet dece fudbalera - poručila je.

Snežana je nagovestila da će biti istrajna u borbi.

- Ako je moje dete moralo da bude kolateralna šteta jednog potpredsednika kluba, neću dozvoliti da to budu i druga deca. Znam kakvu sam golgotu prošla i kakav stres preživljavam - navela je i dodala da će kontaktirati i fondacije za zaštitu dece.

Ona očekuje adekvatnu reakciju svih nadležnih organa.

- Verujem u našu policiju, sudove, državu, predsednika Aleksandra Vučića, Anu Brnabić... Verujem sam da su upućeni i da su šokirani da je to mogao da uradi akademski građanin jednoj porodici, i sigurna sam da će zaštiti interese ne samo mog deteta, nego bilo kog drugog u ovoj zemlji.

Snežana Borjan je istakla i da je njena porodica dobila veliku podršku prethodnih dana od brojnih sportista, javnih ličnosti, sportskih kolektiva, FSS-a, ali i na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.