MOGAO JE SUMU DA OSTAVI BEZ OKA: Partizan prijavio Sanoga, traži kaznu!
Foto: Starsport©

Zbog svega što je uradio

MOGAO JE SUMU DA OSTAVI BEZ OKA: Partizan prijavio Sanoga, traži kaznu!

Razlog za to je preoštra igra fudbalera crveno-belih u derbiju

Objavljeno: 10:59h

Ne stišava se oko 163. Večitog derbija, a teško i da će se stišati bar još neko vreme. Saopštenja se štancuju na obe strane, medijska prepucavanja, kao i na društvenim mrežama, se nižu, a sada imamo i novi nastavak.

Naime, Partizan je prijavio Seku Sanoga, vezistu Crvene zvezde, Disciplinskoj komisiji FSS-a, saznaje "Žurnal".

Razlog za to je oštra igra fudbalera crveno-belih u derbiju, ali i zato što je umalo ostavio Sejdubu Sumu bez oka i vida. Kako je još u utorak rečeno iz Humske, njihov igrač je imao sreće, da za dva milimetra izbegne da ostane potpuno slep na jedno oko.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Kako su objasnili iz Humske 1 u utorak, na pregledima je konstatovano da je Sumi povređeno oko i da će morati narednih mesec dana da provede u stanju apsolutnog mirovanja, kako se povreda ne bi pogoršala i kako bi sačuvao vid.

U prijavi Disciplincima stoji da Sekuu Sanogu ovo nije prvi put da povredi protivničkog igrača, jer je kapitenu Čukaričkog Marku Dociću polomio potkolenicu, zbog čega je za igrača Brđana završena jesenja polusezona.

Traže iz Partizana da Sanogo zbog svega toga bude kažnjen, iako ni protiv Čukaričkog, niti na večitom derbiju, nije dobio crveni karton za te startove. Na derbiju je "pocrveneo" u poslednjim minutima zbog drugog prekršaja.

Posle burnog večitog derbija, Partizan danas (16.00) očekuje izazov u Kupu Srbije protiv Bačke. Stanojević će verovatno ukazati šansu nekim fudbalerima koji su manje igrali u prethodnim mečevima, ali bez obzira na to, crno-beli su veliki favoriti: kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.