NOVO SAOPŠTENJE! Vladimir Vuletić ponovo udario!
Foto: Filip Plavčić, Emilija Jovanović

nastavlja se

NOVO SAOPŠTENJE! Vladimir Vuletić ponovo udario!

- Danas se su se ponovo oglasili, ovoga puta zdruzeno svi crveno-beli, kako bi odbranili dve osobe za koje je Simović odavno lepo rekao da, "ako je Turčin krvav do lakata

Objavljeno:

I dalje se ne stižava bura posle Večitog derbija.

Sada se ponovo saopštenjem oglasio Vladimir Vuletić.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Danas se su se ponovo oglasili, ovoga puta zdruzeno svi crveno-beli, kako bi odbranili dve osobe za koje je Simović odavno lepo rekao da, "ako je Turčin krvav do lakata, Srbin mora biti do ramena jer poturici niko ne veruje". Juče smo svedoci jednog polupismenog spin teksta u kojem se jedan kanadski reprezentativac (koji Srbiju u fudbalu ničim nije zadužio izuzev ukoliko zvezda, kako oni vole da kažu, nije Srbija) vajka i tuguje nad time što se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju sam i ja dobio a na kojoj se vidi Lj. Tumbakovic u nekoj umanjenoj veličini i M. Borjan u prirodnoj veličini.

- Ta fotografija poseduje i objavu S. Borjan: "Životi". Naknadno saznajemo da je na originalu ove fotografije, koju je prethodno JAVNO OBJAVILA S. Borjan (neki tabloidi je nazivaju i "gospodjetinom") jedno maloletno lice, izgleda mladji maloletni potomak S. Borjan i M. Borjana. Tako se M. Borjan neuko i neinteligentno vajka nad zlehudom sudbinom što je neka nepoznata osoba fotomontirala glavu Lj. Tumbakovica umesto glave ovog mladjeg maloletnika. Tu navodi nekakva kršenja prava deteta ali, koliko je meni poznato, Lj. Tumbaković je punoletan i na ovoj fotografiji se nalazi njegovo lice. Mogu da razumem da je ovo napad na porodicu, kako svi neuki pokusavaju da ukažu, samo ako je Lj. Tumbaković dete iz braka M. Borjana i S. Borjan.

- U razloge zbog kojih se na toj fotografiji nalazi lice punoletnog Lj. Tumbakovića ne želim da ulazim - to zna onaj ko treba da zna. Medjutim, M. Borjan bi trebalo da tuži svoju suprugu jer je samo ona ugrozila privatnost mladjeg maloletnika javno objavljujući njegovo lice koje nije blurovano ili zaklonjeno. Samo je "gospodjetina" S. Borjan, ovde ugrozila prava deteta i niko drugi. Ujedno, ovaj odurni pokušaj da se i jedna politička stranka uključi u odbranu jednog mladjeg maloletnika čija su prava ugrozili samo njegovi lakomisleni roditelji, samo zato što je na proteklim izborima nastupala pod sloganom "za našu decu" rečito govori o pobudama ovog sporomislećeg a brzodelujućeg bračnog para.

- JEDINI KOJI SU UGROZILI PRAVA OVOG MLADJEG MALOLETNIKA SU, ZAKLJUČIMO, NJEGOVI RIJALITI RODITELJI I SVI KOJI OBJAVLJUJU FOTOGRAFIJE DETETA BEZ ZAKLANJANJA LICA.

- Medjutim, umesto suda (kojem se neizmerno radujem) ovde je pre nadležan Centar za socijalni rad i roditeljsko staranje koji bi trebalo da opomene neodgovorne roditelje da se lica mladjih maloletnika ne objavljuju javno (a posebno ne preko društvenih mreža) bez blurovanja. Jedna od mera protiv neodgovornih roditelja je i lišenje roditeljskog prava. Nije, medjutim, ovo prvi put da se na ovakav način pokušava zamagliti istina da se direktoru fudbalskog kluba podno tenka preko tri godine ne postupa po javno podignutoj optužnici za malverzacije i nepočinstva u srpskom fudbalu.

- Nije ovo ni prvi put da se zahteva da neko bude izbačen iz kluba i sa posla zbog svoje kritičke i slobodne reči. Nekada se to dešavalo jednom košarkaškom treneru, danas se dešava jednom univerzitetskom profesoru a sutra će se desiti svakome od vas. O mom klupskom i nastavnonaučnom statusu neće odlučivati doktor Alfa Univerziteta i Interpolovo lice koje svima zvuči poznato. A je se svakako, kako to Kiš reče, neću dati pasjim sinovima - piše u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.