ZDJELAR OPLEO PO IGRAČU ZVEZDE: Ko ne ume bolje, mora da bije!
Saša Zdjelar, Foto: Starsport©

OŠTRE REČI

ZDJELAR OPLEO PO IGRAČU ZVEZDE: Ko ne ume bolje, mora da bije!

Fudbaler crveno-belih povredio je Sumu i Markovića, to se defanzivnom veznom Partizana nije svidelo

Objavljeno: 09:32h

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar poprilično je besan na kolegu iz Crvene zvezde Sekua Sanoga, koji je povredio dva njegova saigrača - Sejdubu Sumu i Lazara Markovića.

- Povredio je Sumu i Lazara... Udarali su po glavi Asana... Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva - istakao je Zdjelar.

Svetozar Marković
Svetozar Marković foto: Starsport©

Jedan od pozitivnijih utisaka 163. derbija ostavio je Svetozar Marković, koji je imao najmanje oscilacija tokom utakmice u dva tima.

- Slažem se da je bilo dobro, međutim, uvek može bolje. Uh, bilo je par greškica... Mladom igraču mnogo znači poverenje trenera, kluba, saigrača. Daću sve od sebe da nastavim u ovom ritmu. Zvezda je držala loptu i bila totalno bezopasna. Imao sam osećaj da nećemo da priomimo gol ako igramo i dva dana. Na kraju izjednačili su iz tog penala - kaže Sveta Marković za Žurnal.

PSŽ ima problema s povređenim igračima, ali vicešampion Evrope je večeras (21.00) favorit protiv Mančester Junajteda koji igra vrlo promenljivo. Kvota na keca u Parizu je 1,57, dok je kombinazzija 1&3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Junajted.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.