KONCENTRACIONI LOGOR NA MAKSIMIRU: Uznemirujuće slike stižu iz Hrvatske - skandal na fudbalskoj utakmici! (VIDEO)
Maksimir, Foto: Espreso.co.rs

STRAŠNO!

KONCENTRACIONI LOGOR NA MAKSIMIRU: Uznemirujuće slike stižu iz Hrvatske - skandal na fudbalskoj utakmici! (VIDEO)

Čak su i deca bila predmet ovih stravičnih, rigoroznih mera

Objavljeno:

Pandemija koronavirusa promenila je sve na na fudbalskim utakmicama, od kojih se većina igra pred praznim tribinama, a tamo gde je moguć dolazak navijača, uglavnom je ograničen.

Takav je slučaj i u Hrvatskoj, gde je u subotu utakmicu između Dinama i Gorice na "Maksimiru" pratilo 780 navijača, koji su bili zgroženi tretmanom redarske službe uoči meča.

Kako nema velike gužve na ulazima, redari su imali dovoljno vremena da se "posvete" svakome od njih, ali su ovog puta preterali, čak su pretresali i one najmlađe.

Činjenica da su redari uoči meča mališanima izuvali patike, verovatno u nameri da u njima pronađu nešto što ne bi smelo da se unese na tribine, izazvalo je gnev navijača Dinama. Oni su masovno na društvenim mrežama delili snimke, a pratioci jedne od navijačkih stranica "Dinamo - to smo mi" u komenarima klipa naslovljenog "Ulaz u logor Maksimir" prenose da su pojedine navijalče po kiši i hladnoći terali da se skidaju do gole kože.

- Skidali su nas po kiši i hladnoći u gaće. Zadnji put je redar prokušao da mi uzme mobilni dok sam to snimao. Da mu policajac nije rekao da smiri strasti, bilo bi svega. Kada neko baci baklju, pronađu mu ime i porodicu do trećeg koljena. A ovo je u redu i o tom se ne priča - navodi se tamo.

Inače, Dinamo je pobedio sa 3:2.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.