ŠOK: Novak Simović posle Večitog derbija sudi Realu u Ligi šampiona!
Novak Simović, Foto: Starsport©

KAKVA VEST

ŠOK: Novak Simović posle Večitog derbija sudi Realu u Ligi šampiona!

U Humskoj je odradio zavidan posao, imao je jednu diskutabilnu odluku pre onog penala, oko kornera, a već sada putuje u Madrid

Objavljeno:

Verovali ili ne, srpska sudijska četvorka će deliti pravdu Luki Joviću i Real Madridu u Ligi šampiona ove sedmice, u okviru 1. kola grupne faze elitnog takmičenja.

Srđan Jovanović će biti glavni arbitar tog meča, a kao i uvek, pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će četvrti sudija biti Novak Simović, koji je sudio poslednji Večiti derbi.

On je dosudio penal za Crvenu zvezdu, koji je nesumnjivo postojao, ali veliko je pitanje da li je pre toga pogrešio kad je dosudio korner, kao i da li je Aleksndar Katai prilikom skoka faulirao Zdjelara.

Srđan Jovanović
Srđan Jovanović foto: FSS

No, vratimo se na temu - Jovanoviću je ovo drugi meč Lige šampiona, prošle godine je sudio na Ajaks - Lil (3:0), a delio je pravdu na kvalifikacijama za EURO 2020, u Ligi nacija, u Ligi Evrope ima četiri grupna meča...

Nedavno je sudio i na Hapoel Ber Ševa - Viktorija Plzen u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odnosno Karabag - Molde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Meč je na programu u sredu od 18.55.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.