FSS SPREMIO BOGATE PREMIJE ZA PLASMAN NA EURO: U pitanju su milioni evra!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

LEPE VESTI ZA BOGATE FUDBALERE

FSS SPREMIO BOGATE PREMIJE ZA PLASMAN NA EURO: U pitanju su milioni evra!

Nije bilo kakva malverzacija u pitanju, već će novac pristići iz UEFA, iliti njihove kase, a taj novac, 10 miliona evra, namenjen je svakoj selekciji koja se plasira na EP

Objavljeno: 10:37h

Fudbalski savez Srbije ozbiljno je shvatio misiju reprezentacije Srbije da prekine post na Evropskim prvenstvima koji traje već 20 godina, pa je shodno tome odlučio da "Orlove" bogato nagradi u slučaju ostvarenja ovog uspeha.

Srbija 12. novembra igra finale baraža protiv reprezentacije Škotske. To je dan kada ćemo saznati dali će naša reprezentacija zaigrati na prvenstvu starog kontinenta prvi put posle 20 godina.

Shodno tome, Fudbalski savez Srbije odlučio je da dodatno motiviše naše fudbalere, ponudivši im basnoslovne bonuse u slučaju kvalifikacije.

Svakom od reprezentativaca daće bonus od 100.000 evra ukoliko budu uspešni protiv Ostrvljana.

foto: FSS

Nije bilo kakva malverzacija u pitanju, već će novac pristići iz UEFE, iliti njihove kase, a taj novac, 10 miliona evra njega, namenjen je svakoj selekciji koja se plasira na EP.

- Imajući u vidu činjenicu da će Evropska fudbalska unija (UEFA) nagraditi svakog budućeg učesnika sa oko 10 miliona evra, u našem savezu su izveli prostu računicu: da je bolje da bogato motivišu igrače za uspeh i da će na kraju u kasi FSS ostati dosta para, nego da kalkulišu - istakli su u analizi "Politike".

Nije se FSS zaustavio na tome, već je "Orlove" nagradio i za pobedu protiv Norveške.

- FSS je odlučio da časti fudbalere sa po 25 hiljada evra za pobedu nad Norveškom u Oslu, što je bio preduslov da stignemo korak od borbe za finale baraža za odlazak na šampionat Evrope koji će se, kako je poznato, održati iduće godine u čak 13 evropskih gradova - navedeno je.

Bilo kako bilo, dan D za reprezentaciju Srbije se bliži, tako da se nadamo da će izabranici Ljubiše Tumbakovića iskoristi svu moguću motivaciju, pa makar i ovu finansijku, kako bi učinili Srbiju ponosnom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.