BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MENJA REPREZENTACIJU: Ni manje, ni više - odmah igra protiv Srbije!
FK Crvena zvezda - ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

JAKA VEST

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MENJA REPREZENTACIJU: Ni manje, ni više - odmah igra protiv Srbije!

Za Le Taleka se interesuje nekoliko ruskih klubova, 30-godišnjak ima prethodnog iskustva u tamošnjoj Premijer ligi pošto je nastupao za Mordoviju u sezoni 2014-15, pre nego što je došao u Zvezdu

Objavljeno: 09:27h

Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek svojevremeno je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje, ali bi uskoro mogao da zaigra u seniorskom timu druge države.

Naime, vezista Monpeljea je dobio pasoš Rusije na koji ima prava zbog toga što je oženjen Ruskinjom Kristinom, a ona je potvrdila želju svog muža da zaigra za "zbornaju".

- Još je rano da pričamo o Damijenovom igranju za Rusiju jer ima tehničkih poteškoća na kojima rade advokati. Ukoliko bude imao priliku da igra za Rusiju, on će to učiniti - rekla je ona.

Damijan le Talek
Damijan le Talek foto: Dado Đilas

Za Le Taleka se interesuje nekoliko ruskih klubova, 30-godišnjak ima prethodnog iskustva u tamošnjoj Premijer ligi pošto je nastupao za Mordoviju u sezoni 2014-15, pre nego što je došao u Zvezdu.

Interesantno, ukoliko dobije poziv selektora Čerčesova, vezista bi mogao da zaigra i protiv Srbije u okviru Lige nacija 18. novembra.

Dobro su košarkaši Zvezde počeli novu sezonu, a večeras (19.00) dočekuju Žalgiris, koji u Evroligi ima dve pobede u dva kola, i ako crveno-beli slave, biće to veliki podstrek za nastavak sezone. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Žalgiris.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.