ĐURIČIĆ OPTIMISTA PRED IZAZOVE NA ČAIRU: Radnički očekuje pobednički niz!
Milan Đuričić Đumi, Foto: fkradnickinis.rs

POPULARNI ĐUMI JASAN

ĐURIČIĆ OPTIMISTA PRED IZAZOVE NA ČAIRU: Radnički očekuje pobednički niz!

Novi trener Radničkog rekao je da čvrsto veruje da će uspeti do narednog meča u šampionatu protiv Napretka u Kruševcu da ukomponuje i novi sastav

Objavljeno:

U pauzi Superlige od prošlog četvrtka i pod vođstvom novog trenera Milana Đuričića i njegovih saradnika, ekipa sa Čaira koristi svaki trenutak za uigravanje i podizanje forme.

Mnogo je razloga i za zadovoljstvo i, reći ću i za umereni optimizam kad je reč o onome što nas očekuje u narednom periodu. Ne bi trebalo zaboraviti da je Radnički na poslednja tri prvenstvena meča dva puta odigrao nerešeno, protiv Čukaričkog i Mladosti na Čairu, i da je poražen od Voždovca. I na psihološkom planu činimo sve da podignemo atmosferu i da što pre prevaziđemo rezultatsku krizu – kazao je Đuričić, koji je potom nastavio:

Tvrdim da Radnički, a u to sam se uverio i ovde posle nekoliko dana rada, ima kvalitetan igrački kadar. Vidljiva je na svakom koraku želja igrača da pokažu sve što znaju i zato verujem da ne postoji razlog koji bi nas sprečio da uspemo. A, cilj nam je da se što pre konsolidujemo i u nastavku prvenstva bolje igramo i postižemo kvalitetnije rezultate. Imamo i trojicu novih igrača od kojih se mnogo očekuje. Kovačević, Đuričković i Đurić dokazuju kvalitet na treninzima, a uz postojeći igrački kadar u Radničkom sa trojicom novajlija imaćemo i jaču konkurenciju - istakao je Milan Đuričić, trener Radničkog iz Niša.

Novi trener Radničkog rekao je da čvrsto veruje da će uspeti do narednog meča u šampionatu protiv Napretka u Kruševcu da ukomponuje i novi sastav.

- Osnovna stvar koja nas čeka do narednog vikenda je svakako da psihički rasteretimo igrače, ali i da poboljšamo atmosferu u ekipi. To će najviše doprineti ostvarenju zamisli nas u stručnom štabu da Radnički mnogo toga izmeni u svojoj igri i dobije prepoznatljivu i potpuno novu fizionomiju na terenu. Možemo to da ostvarimo pokazali smo protiv Rada. Tu kontrolnu utakmicu smo dobro analizirali, razgovarali smo otvoreno o učinku ekipe i svakog pojedinca, uopšte ne sumnjam da smo na najboljem putu da se Radnički vrati na pobednički kolosek - rekao je šef stručnog štaba Milan Đuričić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.