Spasilac ili statista: Šta navijači Partizana očekuju od Ljubinka Drulovića? (FOTO)

može li da stigne zvezdu

Spasilac ili statista: Šta navijači Partizana očekuju od Ljubinka Drulovića? (FOTO)

Izuzev uspeha s omladinskom reprezentacijom Srbije, perspektivni stručnjak nije imao zapažene rezultate * Ipak, crno-belima je promena bila očajnički potrebna
Objavljeno: 12:27h

Fudbalski klub Partizan od četvrtka popodne ima novog trenera. Crno-bele će u nastavku sezone predvoditi Ljubinko Drulović, čija se zvanična promocija očekuje u petak u prepodnevnim časovima. ZVANIČNO: Ljubinko Drulović je novi trener Partizana! Selektor Makedonije će na klupi Partizana zameniti Zorana Milinkovića, a do sada je u karijeri predvodio sledeće klubove i selekcije:

Dado Đilas

Turizjen 2006/07. bez zapaženih rezultata.
Dado Đilas, Ljubinko Drulović
Banat 2008 i nije uspeo da ga spase ispadanja u niži rang.
Drava 2008/2009 ekipu do 9. mesta na tabeli, Ogroman pritisak odmah na startu: Vučelić od Drulovića očekuje titulu!
Agosto 2010/2011 završili su šesti na tabeli.
Omladinska reprezentacija Srbije 2012/2013
omladinske reprezentacije Srbije Tačno godinu dana kasnije, naša selekcija je postala prvak Evrope savladavši reprezentaciju Francuske u finalu
Srbija 2014
selektora A reprezentacije Srbije postavio je Ljubinka Drulovića, koji je predvodio naš tim na zabeležio dve pobede (Republika Irska 2:1 i Jamajka 2:1), remi (Panama 1:1) i poraz (Brazil 0:1).
Makedonija 2015 već maltene izgubila sve šanse da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.
ČEMU MOGU DA SE NADAJU NAVIJAČI PARTIZANA? U klubovima se zadržavao relativno kratko vreme, a do sada nije vodio nijedan klub makar osrednje reputacije.
Jer, kako reče potpredsednik Partizana, Milorad Vučelić - od Drulovića se očekuje titula (u suprotnom se zna ko će napustiti klub, a to nije niko iz uprave). Za tako nešto, Drulović će morati da bude Partizanov Đovani Palestrina, jer je crno-belima očajnički potrebna Renesansa.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.