PROVALILI GA NA SRPSKOM: Englezi uhvatili Grujića da ismeva golmana Liverpula posle 7:2! Moraće sve da objasni!
Foto: EPA/Peter Powell

sve se saznalo na Ostrvu

PROVALILI GA NA SRPSKOM: Englezi uhvatili Grujića da ismeva golmana Liverpula posle 7:2! Moraće sve da objasni!

Srpski fudbaler je u komentarima na Instagramu "presudio" o budućnosti klupskog saigrača iz Liverpula

Objavljeno:

Marko Grujić još nije takoreći ni stigao u Porto, a već bi mogao da ide na raport u Liverpul i objasni Jirgenu Klopu i upravi "crvenih" neke stvari, tačnije, svoje pisanje na društvenim mrežama nakon što je Liverpul prošlog vikenda doživeo debakl protiv Aston Vile i i poraz od 7:2.

Srpski reprezentativac je na jednoj stranici na Instagramu, koja se bavi engleskim fudbalom, ostavio komentar kako je Oli Votkins, strelac 4 gola, verovatno okončao karijeru golmana Adrijana u Liverpulu.

Mladi vezista, koga je poslednjeg dana prelaznog roka Liverpul poslao na pozajmicu u Porto, je govorio, kako je iz svog tima za "Fantazi" Premijer ligu, igricu u kojoj birate igrače i dobijate poene na osnovu njihovog učinka u realnom životu, izbacio Olija Votkinsa baš pred meč sa njegovim Liverpulom, a ovaj je baš tada eksplodirao.

- Prvih par utakmica čoveka (Olija Votkinsa) nema nigde, ja nestrpljiv odlučih da ga maknem u Fantaziju... ostalo je istorija - napisao je Grujić u prvom komentaru, što i nije bilo toliko strašno, iako je reč o igraču koji je njegovom klubu dao 3 gola.

Ipak, onda je dodao nešto što je izazvalo ogromnu pažnju, posebno ako se u obzir uzme da je sve to stiglo do engleskih medija koji uveliko bruje o tome i znači da su i ljudi na "Enfildu" saznali šta je uradio.

- Verovatno je (Votkins) i okončao Adrijanovu karijeru u LFC-u - dodao je Grujić, aludirajući da je rezervni golman Liverpula bio krivac za neke od golova koje je ekipa primila, a to mu nije prvi put.

Sada da vidimo da li će možda srpski reprezentativac morati da se izvinjava klubu i saigraču, iako je otišao na pozajmicu, jer ima i dalje važeći ugovor s Liverpulom, u kome i dalje nije dobio pravu šansu da se dokaže.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.