FUDBALERI PARTIZANA PROMENILI SPORT: Zaigrali nešto što nisu nikad! Ne znamo čak ni pravila!
Foto: Starsport©

malo razonode na treningu

FUDBALERI PARTIZANA PROMENILI SPORT: Zaigrali nešto što nisu nikad! Ne znamo čak ni pravila!

Sve je to u cilju predstojećeg turnira kojim se nastavlja državno prvenstvo

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana Vladimir Stojković, Milan Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković oprobali su se u tekbolu, u sklopu državnog prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu.

Tekbol je sličan fudbalu, ali je umesto fudbalskog terena za njega potreban samo sto sličan onom za stoni tenis, ali zakrivljenih ivica.

- Do sada nisam imao prilike da igram na tekbol, čak ne znam tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago ššto su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju - rekao je Smiljanić za klupski sajt.

Defanzivac Aleksandar Miljković kaže da je tekbol dobra zabava, ali ujedno i veoma korisna stvar za samu motoriku.

- Morate da budete sve vreme koncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira - istakao je Miljković.

Zvanični su ambasadori tekbol sporta u Srbiji su fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić i bivši igrač Liverpula Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan Ivan Ćurković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.