ZVEZDA TUŽILA MILOJEVIĆEV KLUB: Crveno-beli čekaju pare, od ovoga zavisi veliki transfer kluba sa Marakane!
Terzić i Mrkela, Foto: Starsport©

očekuju novac

ZVEZDA TUŽILA MILOJEVIĆEV KLUB: Crveno-beli čekaju pare, od ovoga zavisi veliki transfer kluba sa Marakane!

Videćemo koji će biti krajnji epilog svega

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda tužio je saudijski Al Ahli zbog nesplaćene rate za transfer Marka Marina, prenosi "Mozzart sport":

Odugovlačenje za isplatu transfera nije retkot u tamošnjem fudbalu, pošto postoji realna mogućnsot da nakon tužbe ovu finansijsku obavezu preuzme Saudijski savez na tebe i tako rasterti budžet tima koji sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Ovo bi značilo i još jednu stvar, a to je da bi u tom slučaju Crvena zvezda mogla da proda El Fardu Bena u Al Ahli. Poznato je da koliko bi Milojević želeo da vidi u svojim redovima njegovog vernog ratnika, o čijem se odlasku sa Marakane sve glasnije priča.

foto: Starsport©

Kako javlja "Mozzart sport", Al Ahil bi na ime obeštećenja platio 1.700.000 evra Zvezdi za transfer napadača sa Komorskih ostrva, koji će biti upamćen kao jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih, pogotovo kada je u pitanju 21. vek.

Ben će lako dogovoriti lične uslove sa Al Ahilom, ali problem može da bude dinamika ispate. Podsetimo, prelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje još mesec dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.