NEUSTRAŠIVI MO SALAH ODBRANIO ČOVEKA OD HULIGANA: Kamere su sve snimile! Izleteo iz kola čim je video šta se događa
Foto: EPA/Neil Hall

kakva legenda

NEUSTRAŠIVI MO SALAH ODBRANIO ČOVEKA OD HULIGANA: Kamere su sve snimile! Izleteo iz kola čim je video šta se događa

Mohamed Salah je možda velika svjetska zvijezda, ali nikada nije odustao od onog što treba biti zadatak svakoga - da bude čovjek

Objavljeno:

Mohamed Salah je nedavno pokazao da je istinski heroj i u stvarnom životu, a ne samo na fudbalskom terenu.

Bez imalo straha fudbaler Liverpula je odbranio jednog beskućnika od huligana koji su ga maltretirali, a potom je nesrećnom čoveku pomogao i novčano.

Nakon što je krajem septembra Liverpul pobedio Arsenal na "Enfild roudu" Salah je na povratku kući svratio do benzinske pumpe.

Tamo je video huligane kako maltretiraju jednog beskućnika, odmah je izašao iz svog skupocenog Bentlija i rasterao napadače i izvesnog Dejvida Krejga počastio sa 100 funti.

foto: Printscreen

- Mo je bio sjajan kao što je za Liverpul na terenu. Čuo je šta mi grupa momaka govori, okrenuo se prema njima i rekao im da im se isto može desiti kroz nekoliko godina - rekao je Craig za "The Sun".

Snimak ovog događaja zabeležile su nadzorne kamere na benzinskoj pumpi.

- Jedino što znam je da nisam halucinirao kada mi je Mo prišao i dao 100 funti. Kakva kompletna legenda - poručio je Englez.

foto: Printscreen

Krejg je beskućnik već šest godina nakon što se rastao sa porodicom. Noći i dane provodi u blizini kultnog stadiona "Enfild roud".

- Govorili su mi svašta, pitali me zašto prosim, rekli zašto ne tražim posao. Mo je video šta se dešava, otišao je do bankomata. Mo je u mojim očima heroj za celi život i želim da mu se zahvalim - dodao je 50-godišnji bivši građevinski radnik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.