TRENER SUPERLIGAŠA SE**UALNO UZNEMIRAVAO IGRAČA: Užasan skandal u srpskom fudbalu - A.F. odmah priveden u stanicu!
Foto: Starsport©

strašno

TRENER SUPERLIGAŠA SE**UALNO UZNEMIRAVAO IGRAČA: Užasan skandal u srpskom fudbalu - A.F. odmah priveden u stanicu!

Bludni trener je dečaku slao seksualne poruke preko telefona

Objavljeno:

Trener mlađih kategorija Radnika iz Surdulice A. F. (36) priveden zbog sumnje da je slao seksualne poruke mladom igraču (13). Bludni trener se tereti za polno uznemiravanje, ali mu nije određen pritvor

Bludni trener je dečaku slao seksualne poruke preko telefona nagovarajući ga na seks, i tereti se za polno uznemiravanje. Međutim, krivična prijava je podneta u redovnom postupku i treneru nije određen pritvor!

Ovaj pedofilski skandal danima je glavna tema u Surdulici, a na tužilaštvu i policiji je da do detalja utvrde šta se tačno dešavalo između trenera i zlostavljanog dečaka.

- Dečak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke, pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima sinovljev telefon, u kom su bile sporne poruke, i trener je pozvan na informativni razgovor. A. F. je dao izjavu, u kojoj je negirao da je nagovarao dečaka na s*ks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona, i trenerov i dečakov, poslati su na veštačenje - objasnio je izvor.

foto: Starsport©

Novica Tončev, nekadašnji predsednik kluba iz Surdulice, a sada narodni poslanik, šokiran je zbog ovog pedofilskog skandala.

- Kao čovek osuđujem svaki oblik pedofilije. Verujem da će nadležne službe uraditi svoj posao i utvrditi celu istinu u ovom slučaju - kratko je rekao Tončev za Informer.

Kontaktirani su članovi uprave Fudbalskog kluba Radnik da prokomentarišu optužbe protiv njihovog trenera mlađih kategorija, ali nismo dobili odgovor od njih.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se i u martu prošle godine u Novom Pazaru, kad je uhapšen fudbalski trener Denis Č. (29) zbog sumnje da je mesecima u svom stanu terao na seks tada petnaestogodišnjeg fudbalera, obećavajući mu da će mu obezbediti uspešnu karijeru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.