MOJ CILJ NIJE BIO DA SE VRATIM U SRPSKI FUDBAL: Sedim tako u sobi u Istanbulu, zvoni telefon, zove Iliev i kaže...
Foto: Starsport©

kako je došao

MOJ CILJ NIJE BIO DA SE VRATIM U SRPSKI FUDBAL: Sedim tako u sobi u Istanbulu, zvoni telefon, zove Iliev i kaže...

Partizan je zvanično promovisao Miloša Jojića

Objavljeno: 16:59h

Miloš Jojić se vratio kući...

Posle nešto manje od 6 godina, iskusni vezista će opet nositi dres Partizana.

On je ovog ponedeljka promovisan u Humskoj kao jedno od pojačanja koja su stigla u samom finišu prelaznog roka i potpisao je ugovor na dve godine.

- Već dve godine sam u priči sa Partizanom, svakog prelaznog roka se moje ime spominjalo. Kada je Stanojević došao za trenera, sedim u sobi u Istanbulu, dobijam poziv, Iliev mi javlja da me Sale hoće - počeo je priču popularni Zeka o tome kako je konačno došlo do dogovora o povratku.

foto: Starsport©

- Odmah sam rekao ljudima u klubu, moj cilj nije bio da se vratim u srpski fudbal. Cilj mi je bio da se vratim u Bundesligu, ali stvari su se odvijale tako i nije bilo adekvatne ponude. Šta više, Partizan je bio mnogo bolja ponuda od svih drugih. I sada sam tu, daću sve od sebe da imamo što bolje rezultate.

Kako je rekao tokom prethodnog perioda se čuo sa dosta bivših saigrača iz Partizana.

foto: Starsport©

- Sa Miljkovičem sam mesec dana trenirao individualno u Beogradu. Dolazim kući, ne dolazim u neku nepoznatu sredinu. Spreman sam više od 100 posto. I u glavi i telom. Vratio sam se da vratim Partizan tamo gde mu je mesto. Da svojim kvalitetima i iskustvom koje sam sakupio u inostranstvu doprinesem da se vrati Partizan na vrh. Da se bori za titulu i da uđe u Ligu sampiona - jasan je Jojić.

Sadašnji tim crno-belih opisao je kao dobar, ali i da dosta oscilira.

- Neko je igrao dobro, neko manje dobro, a toga će biti još u sezoni.

foto: Starsport©

U mlađim kategorijama je sa Vitasom, Miljkovićem i drugima blistao u generaciji 1992.

- Mi smo bili generacija koja je harala po Srbiji i Evropi, nismo imali adekvatnog protivnika, Zvezda nikada nije mogla da nam parira, nismo imali nijedan poraz. Utakmice sa njima su se završavale 5:1, 4:1. Padale su i ekipe poput Reala u Evropi - rekao je Jojić i prisetio se čuvene utakmice za titulu iz 2013. godine kada je golom iz slobodnog udarca odlučio.

- Imali smo više 12, 13 bodova i na kraju došli do utakmice za titulu. Dugačak je i trnovit put do kraja sezone. Svi danas igraju fudbal - zaključio je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.