DE LAURENTIS NAPRAVIO CIRKUS: Napoli nije došao u Torino, Juventus traži pobedu od 3:0 - šta se ustvari tu dešava?!
Foto: EPA

serija a

DE LAURENTIS NAPRAVIO CIRKUS: Napoli nije došao u Torino, Juventus traži pobedu od 3:0 - šta se ustvari tu dešava?!

Haos na Apeninima

Objavljeno:

Fudbaleri Napolija nisu došli u Torino na derbi meč italijanske Serije A.

Pjotr Zjelinski je bio pozitvan na korona virus, a kontroverzni predsednik De Laurentis je, kako tvrdi, bio prinuđen da čak 16 igrača koji su bili u kontaktu s njim odvede u samoizolaciju u trening centar Kastel Volturno.

Vlada mišljenje da De Laurentis namerno izvrgava pravila ruglu, između ostalog i zato što mu je povređen Lorenco Insinje. Takođe, ako svi njegovi igrači budu u “samoizolaciji“ u trening centru steći će Napoli veliku prednost u odnosu na rivale čiji će fudbaleri biti rasuti po reprezentciji.

foto: AP

Juventus je odradio sve ono što se od njega očekuje - pojavio se na stadionu, čak objavio i startnih 11, iako Napolitanci nisu ni doputovali u Torino.

- Potrebna su nam jasna pravila. Protokol su vrlo jasni kad su ovakve situacije u pitanju. Ovo se moglo predvideti, da će na dan utakmice u nekom timu biti jedan ili dvojica inficiranih igrača. Protokol kaže da u takvim slučajevima samo incifirani idu u samoizolaciju. Tako možemo da nastavimo da treniramo, da igramo kad su slučajevi negativni. Savez je tako odlučio u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja. I svi znamo šta treba da se sada uradi - rekao je prvi čovek Stare dame Andrea Anjeli, jasno aludirajući da bi utakmica trebalo da bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za Juve.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.