STANOJE U SVOM STILU O ZVEZDI: Trener Partizana najavio transfere, pa objasnio gde vidi Holandera!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

pred metelac

STANOJE U SVOM STILU O ZVEZDI: Trener Partizana najavio transfere, pa objasnio gde vidi Holandera!

- U prelaznom roku se uvek nadamo do poslednjeg dana. Videćemo, nadam se nekim vestima - istakao je Stanojević

Objavljeno:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za štampu pred meč sa Metalcem u Gornjem Milanovcu.

Metalac u svojim redovima ima veliki broj igrača koji su proveli mnogo vremena u Partizanu, pa tako veruje da će ti igrači imati dodatan motiv protiv crno-belih.

- Prirodno je da, pošto su bili dugo ovde i raskinut je ugovor sa njima, nisu na pozajmici, već u drugom klubu i spremni su da daju svoj maksimum. Kao što je prirodno i da ne mogu da imaju veću motivaciju od nas. Sigurno nas čeka teška, baš teška utakmica - rekao je Stanojević

Pojačanja su ono što svi navijači Partizana sa nestrplejenjem čekaju.

- Trebalo bi da se danas ili sutra nešto desi. U prelaznom roku se uvek nadamo do poslednjeg dana. Videćemo, nadam se nekim vestima.

Na pitanje da li je realno da li je realno da za "večiti" derbi uigrava sastav sa Svetozarom Markovićem, Milošem Jojićem, Umarom Sadikom i Filipom Stevanovićem, Stanojević je odgovorio:

- Teško je to ostvarivo kada realno pogledam, mislim da je neostvarivo.

Dolazak Filipa Holandera je bio prilično neočekivan za domaću javnost.

- Filip Holender je stanadardan reprezentativac Mađarske. Imaće tri utakmice tokom pauze, a između ostalog će igrati i protiv Srbije. Gledaćemo ga na TV-u. Drago mi je i za Denisa da će dobiti šansu, ima priliku da pokaže kontinuitet. To je igrač koji je standardan reprezentativac, izuzetno konkretan, direktan i može da nam donese dosta u napadu. I kao centralni napadač i po boku. U Mađarskoj je igrao u formaciji 3-5-2, držao je celu levu stranu. Daje nam dosta mogućnosti da igramo na različite načine kada bude došlo vreme za to.

Stanojević smatra da plasman Zvezde u Ligu Evropu i igru na tri fronta neće preterano pomoći Partizanu.

- Mi nismo u situaciji da razmišljamo o konkurentima, moramo prvo sebe da rešimo i popravimo stvari koje moramo u igri. Verujte, ne razmišljam o tome, to je daleko vreme za mene. Bonus nam je neophodan, jer imamo više mogućnosti u napadu i odbrani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.