LIGA EVROPE OBEZBEĐENA, PARE STIŽU, SAD JE VREME ZA POJAČANJE: Zvezda u završnim pregovorima za transfer bombu!
Foto: EPA/Robin van Lonkhuijsen

to čekaju navijači

LIGA EVROPE OBEZBEĐENA, PARE STIŽU, SAD JE VREME ZA POJAČANJE: Zvezda u završnim pregovorima za transfer bombu!

Svakako ekipa šampiona Srbije mora dodatno da se ojača za bitke na tri fronta

Objavljeno: 11:33h

Da li će Crvena zvezda sada posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope krenuti i u konkretniju realizaciju transfera o kome se priča već mesec dana?!

Nakon što su se izborili za još jednu evropsku jesen, ali i pošto će se više od 6 miliona evra sliti u kasu od UEFA, srpski šampion mogao bi dodatno da pojača ekipu u samom finišu prelaznog roka kako bi bio što konkurentniji protivnicima u Ligi Evrope.

A prvo ime na toj listi želja je Marko Vejinović koji se već neko vreme dovodi u vezu sa crveno-belima.

foto: EPA/Peter Lous

Nekadašnji reprezentativac Holandije, koji ima i srpski pasoš i umalo nije zaigrao za Srbiju, u završnim je pregovorima sa klubom sa Marakane, saznaje "Kurir".

On je isprva trebalo da bude pojačanje za Ligu šampiona, ali posle ispadanja od Omonije, pregovori su zastali dok Zvezda ne obezbedi Ligu Evrope i finansijsku injekciju koja se od toga dobija.

foto: EPA

Sada su pregovori nastavljeni tamo gde su stali i do kraja vikenda bi se moglo očekivati da 30-godišnji vezista zaduži crveno-beli dres.

Vejinović je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Arkom iz Gdanjska. Tokom karijere najbolje igre je pružao u AZ Alkmaru, gde je ponikao, ali i u Fejnordu. Dva puta je sa tim klubovima bio šampion Holandije i igra na poziciji centralnog veziste, pa se uklapa u profil igrača koji je potreban Dejanu Stankoviću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.