TRESE SE REGION, DINAMOVAC IZABRAO SRBIJU: Nije uspeo u Zvezdi, a Bed blu bojsa se ne plaši!
Daničić u duelu sa Garsijom, Foto: Starsport©

sve o reprezentativcu srbije

TRESE SE REGION, DINAMOVAC IZABRAO SRBIJU: Nije uspeo u Zvezdi, a Bed blu bojsa se ne plaši!

- Od prvog dana u Zagrebu se lepo osećam. Nisam imao nijedan problem - rekao je Daničić

Objavljeno:

Vest dana u velikom broju srpskih i hrvatskih medija je bila da je fudbaler Dinama Damjan Daničić izabrao da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica je odlučiuo da pozove mladog defanizva, koji je za "24sedam" rekao da je već nastupao za Orlove.

- Igrao sam već pet puta za Srbiju, tako da mi je taj osećaj dobro poznat kao i mnogi igrači sa kojima ću zajedno ući u duel protiv Estonije i Poljske. Bio sam igrač U19 Crvene zvezde u onoj čuvenoj utakmici kada smo igrali za titulu protiv Partizana, a borili smo se sa Brodarcem za prvo mesto. Tada smo sa 3:0 obrnuli na 4:3. Posle toga mi je sledila pozajmica u Voždovac, pa dolazak u Dinam - rekao je Daničić za "24sedam".

Objasnio je kako završio u Dinamu iz Zagreba.

- Ja sam rođen u Zagrebu kao i moj otac, ali sam odrastao u Beogradu. Ovde imam babu, tako da je to pomoglo da se lakše odlučim za ponudu Dinama. Kako sam došao? Gledali su me skauti, videli su da bih mogao biti igrač za Dinamo, a meni se odmah svidela ta ideja. Prvo sam igrao i trenirao u drugom timu Dinama, pa me je posle korone u tim uvrstio Igor Jovićević, a evo sad sam već skupio tri nastupa i kod trenera Zorana Mamića.

U Crvenoj zvezdi nikada nije dobio šansu.

- Bio sam deset godina igrač mlađih kategorija Crvene zvezde. A da li mi je žao? Pa, iskreno, nije! U Dinamu su procenili da zaslužujem šansu, a ja se trudim da je na najbolji način iskoristim. To je fudbal. Trudim se da radim i slušam ono što mi savetuju treneri, jer tako mogu ići napred. Moj cilj je da se nametnem treneru Mamiću! Ako budem zaslužio njegovo poverenje mogu se nadati i dalje pozivima selektora Ilije Stolice.

Na pitanje da li ga brine rekacija "Bed blu bojsa", Daničić je odgovorio:

- Ne! Od prvog dana u Zagrebu se lepo osećam. Nisam imao nijedan problem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.