SUMA IZMISLIO POVREDU DA NE BI IGRAO: Žestoki napadi i optužbe na račun veziste Partizana!
Foto: Starsport©

o čemu li se radi?!

SUMA IZMISLIO POVREDU DA NE BI IGRAO: Žestoki napadi i optužbe na račun veziste Partizana!

Dovedena je u pitanje budućnost ofanzivnog veziste u nacionalnom timu

Objavljeno:

Sejduba Suma našao se na meti Fudbalskog saveza Gvineje Bisao i selektora te zemlje Didijea Siksa. Oni ga svi zajedno optužuju da je lažirao povredu kako ne bi došao na okupljanje reprezentacije i igrao na prijateljskim mečevima.

Kako navode, ofanzivni vezista Partizana je prošle nedelje obavestio Savez i selektora da zbog povrede neće moći da se odazove pozivu u nacionalni tim.

Međutim, on je u ponedeljak uveče bio starter u pobedi Partizana protiv OFK Bačke i uz to bio i najbolji igrač na terenu. Sve to je izazvalo gnev u Gvineji Bisao.

- Suma je odlučio da se ne odazove reprezentaciji izmislivši povredu - glasi poruka FS Gvineje koju citira i čuveni "L'Ekip".

Zbog toga selektor Siks poručuje da će dobro razmisliti da li će u budućnosti zvati Sumu u nacionalnu selekciju, a za ovu akciju je umesto njega pozvao Ibrahima Kamaru iz Moreirensea.

Ono što je istina, da Suma jeste bio propustio dve utakmice u Superligi zbog crvenog kartona, da bi potom ulazio s klupe u mečevima protiv Sfintula i Šarlroa, jer je kako je trener Stanojević objasnio bio van takmičarskog ritma.

Gvineja Bisao će tokom predstojeće reprezentativne pauze odigrati dve prijateljske utakmice, protiv Zelenortskih ostrva i protiv Gambije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.