LUKA JOVIĆ NA PUTU ZA SERIJU A: Samo još da vidimo u koji grad će da sleti! Problem je plata od 4,5 miliona!
Foto: EPA/Sedat Suna

rešeno je u koju će zemlju

LUKA JOVIĆ NA PUTU ZA SERIJU A: Samo još da vidimo u koji grad će da sleti! Problem je plata od 4,5 miliona!

Trenutno je u prednosti rimski klub

Objavljeno:

Sve je izvesnije da će Luka Jović, možda već do kraja nedelje, preći na Apeninsko poluostrvo i da će naredne sezone igrati u Seriji A. Međutim, čini se da je ovog puta najbliži tome da postane stanovnik Rima.

Kako javljaju španski mediji, Roma je najveći favorit da dovede na pozajmicu srpskog napadača, koji tokom prethodnog vikenda nije uspeo da se dokaže, iako je dobio priliku od prvog minuta.

Uz to, u Madridu osećaju da duguju uslugu "vučici", jer su im bili obećali Borhu Majorala, ali su se onda predomislili i rešili njega da zadrže, a Jovića da pošalju na pozajmicu.

foto: EPA/Dave Thompson

Najveći problem je trenutno Jovićeva plata od 4,5 miliona evra godišnje, ali u Realu su spremni da izađu u susret Rimljanima tako što neće tražiti visoku cenu za pozajmicu, jer samo pozajmica na godinu dana dolazi u obzir.

Roma je svejedno planirala da plati 10.000.000 evra za potpis Borhe Majorala, ovako će značajno jeftinije proći. Bar privremeno. S tim da bi Roma volela i kada ne bi morala da isplaćuje baš celu Jovićevu platu, ali onda bi tražila previše.

Naravno, kao opcije i dalje postoje Milan i Inter, s time što u Interu teško da bi Jović dobio minute pored Lukakua i Lautara Martineza.

Dakle, izgledno je da će Jović naredne sezone igrati na Apeninima, samo je pitanje gde će biti stacioniran - u Rimu ili u Milanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.