LIVERPUL SERVIRAO OSVETU ARSENALU: Klop ima novo napadačko oružje, Robertson od tragičara do heroja za devet minuta
Pobeda Liverpula, Foto: EPA/ Jason Cairndruff

3. kolo premijer lige

LIVERPUL SERVIRAO OSVETU ARSENALU: Klop ima novo napadačko oružje, Robertson od tragičara do heroja za devet minuta

Odličan meč na Enfildu

Objavljeno:

Da se zna ko je šampion! E, baš tako je odigrao Liverpul u derbiju Premijer lige i tako se osvetio Arsenalu za poraz u Komjunidi Šildu. Redsi su na Enfildu bili bolji od Tobdžija rezultatom 3:1.

Mašinerija Jirgena Klopa je tako nastavila nestvaran niz od 61. utakmica bez poraza na svom stadionu. Ovaj meč će biti upamćen i po debiju novog pojačanja Liverpula Digeo Žote, koji je ušao u drugom poluvremenu i svojim prvencem potvrdio trijumf Crvenih.

foto: EPA/ Paul Ellis

Počelo je loše po Liverpul, pošto je Endi Robertson bukvalno poklonio gol Aleksandaru Lakazetu, koji se dobro snašao u šesnaestercu domaćina i pogodio za 1:0.

Ekspresno je odgovorio Liverpul i već nakon tri minuta je bilo 1:1. Salah je uradio veći deo posla, a Mane je naleteo na odbitak i poravnao rezultat. Šest minuta kasnije Roberston je bio u centru pažnje, ali ovoga puta u dobrom svetlu, jer se iskupio za kiks i na asistenciju Arnolada doveo svoj tim u vođstvo.

Liverpul je kontrolisao dešavanja na terenu u nastavku, bio bolji tim na terenu, ali vrlo lako je mogao da primi gol. Na sreću navijača Crvenih Lakazet je promašio zicer.

Kao što smo već napisali na početku teksta, Žota je pokazao da će biti od velike pomoći Klopu, jer je nakon samo osam minuta na terenu upisao prvenac u dresu engleskog šampiona.

Primio je loptu na obodu šesnaesterca i sjajnim udarcem matirao Lena za konačnih 3:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.