TONČEV ODGOVORIO NA OPTUŽBE RECKA ANTIĆA DA ON STOJI IZA PALJENJA NJEGOVOG AUTOMOBILA: Bolesno! Dobijam pretnje!
Foto: Privatna arhiva

Rat na jugu

TONČEV ODGOVORIO NA OPTUŽBE RECKA ANTIĆA DA ON STOJI IZA PALJENJA NJEGOVOG AUTOMOBILA: Bolesno! Dobijam pretnje!

Prvi čovek Radnika traži od policije da ispita i demoliranje njegova dva automobila i pretnje koje dobija poslednjih nedelja

Objavljeno:

Novica Tončev, prvi čovek Radnika iz Surdulice, oglasio se saopštenjem povodom optužbi trenera Dinama iz Vranja Dragana Recka Antića da on stoji iza paljenja njegovog automobila i napada na njega koji su sve učestaliji.

Tokom vikenda, tačnije u 3 časa ujutru u nedelju zapaljen je Antićev automobil u Vranju, a sam trener Dinama je istakao da smatra da iza svega toga stoji neko iz Surdulice. Iako nije naveo imenom i prezimenom Novicu Tončeva, javnost je odmah shvatila da na njega misli.

foto: Starsport©

Zbog toga je sada Tončev poslao saopštenje medijima koje prenosimo u celosti.

- Povodom monstruoznih opružbi Dragana Antića u medijima, da sam odgovoran za paljenje njegovog automobila, danas sam Osnovnom sudu u Vranju podneo još jednu privatnu tužbu.

Nakon što su me juče kontaktirali predstavnici medija povodom ovog slučaja, najoštrije sam osudio svaki vid vandalizma i nasilnog ponašanja, ali sam smatrao da je suvišno da komentarišem bolesne insunacije koje je izneo Antić. Danas moram da reagujem kako bih zaštitio svoj ugled i ugled svoje porodice.

Snimak paljenja automobila je već izašao u javnosti i siguran sam da će se vrlo brzo otkiriti počinioci. Isto tako očekujem od nadležnih organa da utvrde odgovorne za demoliranje moja dva automobila i pretnje koje dobijam poslednjih nedelja sa skrivenog telefonskog broja.

foto: Promo

Veoma sam razočaran što gospodin Antić tokom godina bavljenja fudbalom nije naučio ništa od fudbala, da sportski slavi pobedu, dostojanstveno prihvata poraz, ali i da poštuje protivničke igrače. Ono čime se sve ovo vreme bavi jeste da preko mog imena gradi sportsku i političku karijeru.

Ovo nije prvi put da protiv mene i moje porodice Dragan Antić vodi prljavu kampanju zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak.

Mi u Surdulici nastavljamo, kao i do sada, u sportskom duhu i sa nestrpljenjem očekujemo da ugostimo FK Dinamo i Pčinjski derbi - poručuje Tončev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.