KAKAV ŠOK NA ZVEZDINOM SPISKU ZA ARARAT: Stanković vratio otpisanog Garsiju u tim za plej-of Lige Evrope!
Foto: EPA/Peter Schneider

iznenađenje

KAKAV ŠOK NA ZVEZDINOM SPISKU ZA ARARAT: Stanković vratio otpisanog Garsiju u tim za plej-of Lige Evrope!

Garsija i Pavkov prvi put ove sezone konkurišu za jedan meč u Evropi

Objavljeno:

Potpuno iznenađenje na spisku igrača na koje Dejan Stanković računa za meč protiv Ararata u plej-ofu za Ligu Evrope, ukoliko se on uopšte bude igrao u četvrtak zbog ratnog stanja u Jermeniji.

Crvena zvezda je poslala u UEFA spisak igrača koji će biti licencirani za duel sa Jermenima, a po prvi put ove sezone se na njemu nalazi i Mateo Garsija.

Argentinac koji je bio otpisan još od posle pauze zbog koronavirusa, do sada uopšte nije bio u konkurenciji za tim, a već duže vreme se radi na njegovoj prodaji. I taman kad je prošle nedelje stigla informacija da je njegov transfer u Aris konačno dogovoren, sada se desio novi zaokret.

foto: Starsport©

Tako se Garsija po prvi put našao u planovima trenera, baš kao i Milan Pavkov koji je takođe po prvi put prijavljen na spisak za mečeve u Evropi, što je donekle logično s obzirom na povredu Milana Pavkova.

Na spisku nema mlađih igrača Andrije Radulovića, Željka Gavrića, Strahinje Erakovića, ali se očekuje da oni, kao i golman Ćopić, budu na B listi.

foto: Emilija Jovanović

Evo i spiska koji je Crvena zvezda poslala u UEFA:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović; Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Gobeljić; Sredina: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Maeto Garsija, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Srđan Spiridonović; Napad: Milan Pavkov, Dijego Falćineli, Aleksa Vukanović.

Podsetimo i to da će Zvezda moći eventualno da prijavi još jednog igrača 24 sata pre početka meča za koji se ne zna hoće li uopšte i biti odigran i ako hoće - gde? Naravno, problem su ratni sukobi koji su izbili u Jermeniji i trenutno su tri opcije u opticaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.