DIJARI PROPAO TRANSFER U PARTIZAN: Nismo isti Miljković i ja - njega gledaju drugačije!
Dijara i Žuka, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

DIJARI PROPAO TRANSFER U PARTIZAN: Nismo isti Miljković i ja - njega gledaju drugačije!

Svim srcem je hteo nazad u Humsku, ali nešto se isprečilo

Objavljeno:

Nema navijača Partizana koji se ne oduševi na pomen Lamine Dijare. Srčani Senegalac koji je blistao u crno-belom dresu. Danas u Turskoj i dalje prati dešavanja u Humskoj, a u razgovoru za sajt 24sedam istakao je da bi se rado vratio na mesto uspeha.

Razgovor je obavljen posle ispadanja Partizana iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli će ove sezone biti bez internacionalnih utakmica.

- Biće teško. Opet ćemo morati da jurimo Zvezdu. Sigurno će prodati Sadika, možda i još nekog, jer treba naći pare. Uvek ista priča kad je Partizan u pitanju. Ako se ne prođe dalje, nema para, pa sve mora novo i ispočetka. Sada su doveli Aleksandra. On je odličan trener

Lamin Dijara i Žuka
Lamin Dijara i Žuka foto: Starsport©

Usledilo je pitanje da li bi želeo da se vrati u Partizan sa kojim je osvajao titule?

- Ja sam svim srcem to želeo, ali niko se nije setio da me pozove. A svaki ozbiljan klub morao bi da ima bar tri napadača. Ništa neće biti od mene i Partizana, iako bih voleo da sam sad tamo.

Iako je Aleksandar Miljković, Dijarin saigrač, vraćen u Partizan, to nema previše veze sa Senegalcem.

- Ne, ne, nismo isti Miljko i ja. Znate, kako ono tamo kažete - Partizanovo dete. E, Miljko je Partizanovo dete, a ja sam naučio da se oni gledaju drugačije. Osećam isto kao da sam Partizanovo dete. I za navijače sam isto to, ali oni, koji donose odluke, za njih sam stranac, Senegalac. Tako je, nažalost – zaključio je Dijara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.